Ce sexy a fost Ducesa de Cambridge la această întâlnire!

16 septembrie, 2016
kate middleton jpeg

Puţin bronzată şi-mbrăcată într-o rochie flatantă, Kate a reuşit să acapareze, din nou, privirile tuturor. Asta s-a întâmplat chiar astăzi, în timp ce Ducii de Cambridge s-au prezentat în Essex, la o întâlnire cu nişte oficialităţi.

foto: Getty

Kate ne-a impresionat cu apariţia ei

Cum mai sunt doar câteva zile până ce vor pleca în turneu în Canada, Kate şi William mai au de bifat câteva întâlniri oficiale ca parte din îndatoririle lor regale. Aşa se face că cei doi au fost prezenţi astăzi la un eveniment în Essex.

Pentru această ocazie, Kate a purtat o rochie albastră, cu buline, semnată Altuzarra, ce costă în jur de 1700 de lire. Un outfit destul neobişnuit pentru aceasta, cunoscându-i gusturile destul de conservatoare. Trebuie, însă, să recunoaştem că ne încântă această rochie midi, din sezonul de toamnă a brandului, care i-a dezvăluit, la un moment dat, picioarele bine tonifiate, fiind despicată într-o parte.

Cât despre William, soţul lui Kate s-a ridicat la nivelul apariţiei ei, acesta optând  pentru un costum tineresc, compus dintr-o pereche de pantaloni bleumarin,  un sacou mai deschis şi o cravată cu buline.

William i-a sărit în ajutor unui bărbat care se împiedicase

Şi dacă tot l-am pomenit pe William, trebuie să spunem că a fost, pentru câteva momente, un erou, reuşind să-l pună din nou pe picioare pe unul dintre ofiţerii prezenţi la eveniment, care s-a împiedicat din neatenţie.

Vezi galeria foto!Recente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg