Ce sfat neprețuit a primit Sarah Ferguson de la soacra Regina Elisabeta! Abia acum a dezvăluit

29 martie, 2023

Sarah Ferguson a dezvăluit în emisiunea „The One Show” ce sfat frumos i-a dat regretata regină, fosta ei soacră.

Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg

Sarah Ferguson, fosta soție a Prințul Andrew, a mărturisit că regina Elisabeta a II-a i-a spus să fie întotdeauna bună, deoarece așa va învinge răutatea. Ducesa de York, în vârstă de 63 de ani, și-a amintit, de asemenea, de plimbările cu regina și cu cățeii ei corgii, căței pe care ducesa și fostul soț, prințul Andrew, i-au adoptat, glumind că are emoții atunci când îi scoate la plimbare, deoarece sunt „comori naționale”.

Sarah Ferguson a vorbit, de asemenea, cu drag despre Regele Charles și despre cum va continua el să ducă mai departe sistemul de valori al mamei sale. Ea le-a spus prezentatorilor Alex Jones și Jermaine Jenas: „Îmi amintesc că obișnuia să spună: «Sarah, trebuie să existe mai multă bunătate în lume, asta ar dezarma răutatea».

Și cred că este foarte important să ne oprim cu toții pentru un minut și să ne amintim aceste cuvinte cu respect și afecțiune rostite de un mare lider, cuvinte pe care le-a transmis unui alt mare lider, în persoana fiului ei”.

„Îmi place foarte mult când sunt cu ei, de fapt, mă gândesc cu adevărat la Majestatea Sa și mă gândesc la sistemul de valori pe care l-a susținut în această țară și la modul în care națiunea o jelește.

Dar totuși, cât de emoționant este să trecem la un nou monarh și la încoronare, și cred că este atât de important ca întreaga țară să se unească și să susțină sistemul de valori pe care, timp de 72 de ani, monarhul ni l-a oferit tuturor”, a mai transmis Sarah Ferguson despre familia regală.

Sarah Ferguson a apărut în emisiune pentru a vorbi și despre cel de-al doilea roman de dragoste al ei, „A Most Intriguing Lady”, despre o lady care ziua este o doamnă bine crescută, dar noaptea se transformă într-un super detectiv. Prezentatoarea Jermaine a întrebat dacă romanul a fost inspirat de unul dintre strămoșii ducesei și de ce a decis să investigheze descendența acesteia.

Râzând, Sarah Ferguson a răspuns: „Ei bine, m-am gândit că eu sunt rezistentă, energică, volatilă, șireată și toate celelalte lucruri, plină de umor și puternică, și sunt încă aici, așa că m-am gândit că trebuie să fie în ADN.

Așa că m-am întors în ADN-ul meu și am găsit-o pe Lady Margaret și apoi pe Lady Mary”.

Sarah Ferguson, Ducesa de York, a fost căsătorită cu fiul reginei, Prințul Andrew, între 1986 și 1996, dar, în ciuda divorțului lor, ea a păstrat o legătură strânsă toți membrii familiei regale.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg