Ce spune actrița Elizabeth Debicki despre filmarea scenelor cu paparazzi ale Prințesei Diana în The Crown

19 noiembrie, 2023

Actrița Elizabeth Debicki spune că nu a fost deloc ușor să joace rolului Prințesei Diana în serialul „The Crown” de pe Netflix.

Actrita The Crown jpg

Într-un interviu exclusiv pentru People, actrița Elizabeth Debicki a declarat că cele mai dificile scene de filmat pentru drama Netflix inspirată din viața familiei regale britanice au fost cele de la final.

Primele patru episoade surprind evenimentele din jurul morții tragice a Prințesei Diana în 1997, alături de iubitul Dodi Fayed, interpretat de Khalid Abdalla. Restul episoadelor din sezonul final sunt lansate pe 14 decembrie, acestea concentrându-se pe urmările morții regretatei Prințese de Wales și pe viitorul monarhiei.

„Toate scenele din perioada premergătoare sfârșitului acestui sezon au fost, într-un mod cumulativ, foarte dificile. Le-am filmat pe parcursul mai multor săptămâni. Cred că filmarea secvențelor în care cele două personaje sunt urmărite cu adevărat de paparazzi a fost o experiență cu adevărat oribilă", a declarat Debicki.

„După ce am făcut asta timp de câteva săptămâni, eram foarte epuizați, foarte obosiți. Am simțit că, într-un fel, este aproape ca și cum ai face o cascadorie, în sensul că trupul tău începe să preia genul de experiență fizică și nu faci prea multă actorie.

Sentimentul a fost aproape ca și cum aș fi fost sub apă", spune ea. „În calitate de actor care joacă rolul, personajul se concentrează în mod constant asupra locului unde încearcă să ajungă, dar există o acumulare de obstacole în calea sa, iar asta a fost o experiență foarte dificilă și obositoare”.

La 31 august 1997, Prințesa Diana și moștenitorul Harrods călătoreau cu mașina în Paris, împreună cu un șofer și o gardă de corp, urmăriți de paparazzi, când vehiculul lor s-a izbit de un stâlp de susținere al tunelului Pont de l'Alma, s-a răsturnat și s-a oprit în fața traficului care venea din sens opus. Dodi Fayed și șoferul au murit pe loc, în timp ce Prințesa Diana a decedat mai târziu la spital. Aceasta avea 36 de ani.

Distribuția serialului „The Crown” s-a schimbat la fiecare două sezoane pentru a reflecta îmbătrânirea membrilor familiei regale de-a lungul deceniilor, iar Elizabeth Debicki a preluat rolul Prințesei Diana de la Emma Corrin în sezoanele 5 și 6. Vedeta spune că ceea ce s-a schimbat pentru ultimul sezon a fost să arate o altă latură a Dianei. „Scenariul a oferit un fel de imagini diferite cu Prințesa Diana, iar eu am fost foarte recunoscătoare pentru asta. Cred că în sezonul 5, personajul este mult mai izolat. Este mult timp singură și trece prin încercări incredibile care o pun la încercare și îi testează cu adevărat simțul realității și simțul de sine".

„Când am deschis scenariile pentru sezonul 6, ceea ce am văzut că Peter Morgan (n.r. scenarist) crease pentru mine a fost acest sentiment de cineva care era mai liber, care înflorea într-un fel de versiune diferită, care trecuse prin focuri și ieșise într-un fel mai puternică și mai concentrată".

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

meghan - harry
Principele Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la ceremonia de 1 Decembrie de la Alba Iulia  Instagram (5) jpg
Prințul William, Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance  GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles foto  GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal  Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printesa Leonor (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg