Ce spune taximetristul lui Meghan și Harry despre așa numita ”urmărire aproape catastrofală”

19 mai, 2023

Șoferul de taxi care i-a condus pe Meghan Markle și pe Prințul Harry prin New York în noaptea „urmăririi” lor a vorbit despre timpul petrecut cu ducele și ducesa de Sussex într-un interviu pentru The Washington Post.

Meghan Markle si Printul Harry jpeg

Miercuri seară, o lume întreagă afla vestea șocantă: Ducii de Sussex fuseseră urmăriți de paparazzi prin New York, iar purtătorul de cuvânt al lui Meghan și Harry a numit întâmplarea nefericită o ”urmărire aproape catastrofică”.

Incidentul a avut loc după ce Meghan a primit marți seara un premiu al Fundației pentru Femei și seara începuse grozav, cu o apariție de revistă a Ducilor de Sussex și a mamei lui Meghan Markle, Doria Ragland.

Meghan Markle și Prințul Harry la New York, Profimedia (2) jpg

„Aseară, Ducele și Ducesa de Sussex, cât și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală! Un grup foarte agresiv de paparazii i-a hăituit!”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex într-o declarație pentru Page Six, miercuri.

„Această urmărire necruțătoare, care a durat peste două ore, a dus la mai multe coliziuni, în care au fost implicați alți șoferi pe traseu, pietoni și doi ofițeri de poliție din New York.”

Jurnaliștii de la The Washington Post au vorbit cu taximetristul care i-a condus pe cei trei în noaptea cu pricina. Ce a declarat dl Sukhcharn Singh, zis Sunny?

„Nu am simțit niciodată că am fost în pericol. Nu a fost ca o urmărire într-un film. Erau liniștiți și păreau speriați, dar este New York - este sigur”, a declarat Sukhcharn Singh. 

El spune că i-a luat pe cei doi de la o secție de poliție din Midtown Manhattan.

„Eram pe Strada 67 și apoi agentul de pază m-a oprit. Apoi, după cum știți, prințul Harry și soția sa s-au urcat în taxiul meu. Am fost blocați de un camion de gunoi și, dintr-o dată, au venit paparazzi și au început să facă fotografii", a povestit Singh.

Înainte ca Harry și Meghan să spună unde vor să meargă, agentul de securitate a cerut să se întoarcă la secția de poliție.

„Păreau nervoși, cred că au fost urmăriți toată ziua sau ceva de genul ăsta", a spus Singh.

Șoferul de taxi spune că nu a crezut că cei doi sunt în pericol atâta timp cât au fost la el în mașină. „Nu cred că este adevărat, cred că totul este exagerat ", a spus Singh, referindu-se la incidentul reclamat de purtătorul de cuvânt al prințului Harry.

Paparazzi nu au fost agresivi în timp ce Harry și Meghan au fost în mașina lui, a spus Singh. „Erau în spatele nostru. Cam asta a fost tot, nimic mai mult. Au păstrat distanța. Există secții de poliție, polițiști la fiecare colț, nu există niciun motiv să îți fie frică în New York", a mai adăugat taximetristul.

Șoferul de taxi a dezvăluit că Harry și Meghan i-au lăsat un bacșiș de 50 de dolari pentru cele 10 minute de condus. "A fost grozav. Zece minute cu mașina, 50 de dolari", a spus el.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg
Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (3) jpeg
Regina Rania bleu (1) jpg
Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png
5 regina elisabeta a marii britanii tanara 3 jpg jpeg
Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg
Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0741589185 jpg
Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg
Regele Charles, Regina Camilla  sursa   GettyImages jpg
regele charles (11) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
kate middleton costum roz (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg