Ce stilată a fost Brigitte Macron în vizita oficială din Danemarca. Le-a eclipsat pe cele două prinţese

29 august, 2018
Brigitte Macron și Printesa Mary a Danemarcei, în ținute complet roșii jpeg

Este recunoscută pentru stilul vestimentar desăvârşit, apetenţa pentru case de modă renumite, dar şi pentru ţinutele îndrăzneţe, deloc conforme cu vârsta ei. Nu s-a dezis de aceste lucruri nici în vizita oficială întreprinsă în Danemarca, de ieri.

Brigitte Macron şi Prinţesa Mary a Danemarcei

Emmanuel şi Brigitte Macron se află într-o vizită oficială în Danemarca. Cei doi oficiali francezi au fost întâmpinaţi chiar de către familia regală daneză, la Christianborg Palace. În prima parte a zilei, Brigitte şi Emmanuel s-au întâlnit cu Regina Margrethe, dar şi cu moştenitorul tronului, Prinţul Frederik, şi soţia acestuia, Prinţesa Mary a Danemarcei.

Ţinute all-red

Pentru această primă întrunire, Brigitte a optat pentru un outfit cu linii simple, compus dintr-o rochie cu un croi în A, peste care a purtat un sacou lung. Culmea e că şi Prinţesa Mary a Danemarcei a optat pentru un outfit all-red, ea mizând, în schimb, pe o rochie boemă, cu falduri.

Seara, Regina Margrethe a organizat un banchet de stat

Brigitte a epatat cu ţinuta ei

Ziua a continuat cu un banchet de stat, găzduit de Regina Margrethe, la care preşedintele francez şi prima-doamnă au fost invitaţii de onoare. Cu această ocazie, Brigitte a dat o nouă lecţie de stil, optând pentru o rochie lungă, albă, care prezenta detalii argintii. Detaliile surprinzătoare ale rochiei au fost cele două crăpături, din faţă, care-i lăsau la vedere picioarele tonifiate. Prima-doamnă a Franţei şi-a accesorizat rochia cu un clutch argintiu şi pantofi asortaţi.

Prinţesa Moştenitoare Mary

Prinţesa Marie a Danemarcei

La fel de elegante au fost şi cele două prinţese ale Danemarcei, Prinţesa Moştenitoare Mary a Danemarcei şi cumnata sa, Prinţesa Marie. Dacă prima a mizat pe puterea unei rochii din satin, cu un imprimeu floral, cealaltă a îmbrăcat o rochie burgundi, cu umerii lăsaţi. Totuşi, cea care a acaparat toate privirile a fost tocmai prima-doamnă a Franţei, prin naturaleţea şi eleganţa ei.Recente pe Ok! Magazine

Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}