Ce stilată a fost Ducesa de Sussex la Polo Cup. A purtat o geantă pe care ţi-o permiţi şi tu!

26 iulie, 2018
meghan markle GettyImages 1005572910 jpeg

Fiecare apariţie a ei în public e un statement! Este stilată, şic, preţioasă şi... regală! La cea mai recentă apariţie, cea de la Sentebale Polo Cup, Meghan Markle şi-a însoţit soţul şi a demonstrat din nou că e una dintre cele mai stilate regalităţi!

Meghan Markle, stilată şi elegantă

Agenda Ducilor de Sussex nu devine mai puţin aglomerată! Săptămână de săptămână, Meghan şi Harry bifează noi apariţii, ducând la bun sfârşit nenumărate îndatoriri regale. Cea mai recentă apariţie este cea de azi, de la Sentebale Polo Cup.

image image image

Pentru această ocazie, Meghan a ales o rochie Carolina Herrera, la care a asortat pantofi nude, Aquazzura. Şi deşi outfitul ei a fost per-total extrem de reuşit, un detaliu ne-a atras atenţia: geanta. Culmea e că geanta este cel mai ieftin item din ţinuta ei: 26,93 lire sterline. Cu alte cuvinte, Ducesa de Sussex vrea să demonstreze că ”a fi stylish” nu înseamnă neapărat cheltuitul unei mici averi în magazine de lux.

Pippa a purtat prima această geantă

De altfel, această geantă a fost purtată anterior şi de sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, la o apariţie la Wimbledon.Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg