Ce ţări a vizitat Kate de când a intrat în familia regală britanică?

5 februarie, 2018
Bhutan jpeg

Titlul de „Ducesă de Cambridge” vine la pachet cu mai multe îndatoriri oficiale! Printre acestea se numără şi întreţinerea relaţiilor diplomatice cu diferite ţări, motiv pentru care Kate l-a însoţit pe William în mai multe vizite oficiale de-a lungul celor şapte ani de căsătorie.

foto: arhivă OK!, Getty Images

image

Şi dat fiind faptul că la începutul lunii februarie Ducii de Cambridge s-au aflat într-un turneu regal în ţările scandinave, vă propunem să ne amintim de toate acele ţări pe care Kate le-a vizitat de când este soţia Prinţului William!

De notat ar fi că prima ”excursie” a fost cea în 2008, în Oceanul Indian, pe când Kate era doar iubita Prinţului William. Şi cum le-a plăcut atât de mult, s-au întors şi-n mai 2011, pentru a-şi petrece luna de miere. După cele patru zile petrecute North Island, Kate şi William s-au văzut cu Michelle şi Barack Obama.

Kate a avut ocazia să viziteze ţări precum Olanda, Belgia, Franţa, Polonia, Germania, Elveţia sau Danemarca, dar a pus piciorul şi-n ţări din afara continentului european, precum Bhutan, Singapore, India, Malaezia, Insulele Solomon, Noua Zeelandă, Maldive ori Seychelles. Haideţi să vedem fotografii din toate aceste locaţii!Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg