Ce ţinute a schimbat Kate Middleton în vizita din India?

11 aprilie, 2016
PicMonkey Collage jpeg

Kate Middleton şi Prinţul William au făcut deja furori în prima zi din turneul lor în India şi Buthan, ducii făcându-şi deja apariţia la mai multe evenimente care au avut loc în prima dintre aceste ţări.

Duminica trecută, cuplul regal a ajuns în oraşul Mumbai, acolo unde au vizitat Memorialul de la Taj Palace Hotel, ridicat în amintirea victimelor atacului terorist din 2008. Cu această ocazie, Kate a strălucit, de-a dreptul, în compleul roşu sângeriu, cu broderie tradiţională indiană, o creaţie Alexander McQueen.

Ducii de Cambridge

După aceea, ducii s-au schimbat în haine mai casual şi mai colorate, în special Kate, pe care am văzut-o pentru prima dată într-o rochie boho şic, creată de Anita Dongre, atât de puţin obişnuită pentru stilul ei. Ocazia? Un meci de cricket pe care l-au jucat în compania copiilor din zonele defaforizate ale oraşului.

William şi Catherine, în suburbiiile Mumbaiului

Kate se pricepe la crichet

Ziua a continuat cu o seară de gală, la un eveniment caritabil, acolo unde Ducesa a îmbrăcat o rochie albastră, cu inserţii strălucitoare, creată de Jenny Packham în stil Bollywood, iar ducele a purtat un smoking impecabil.

Kate a purtat o rochie creată special pentru această vizită

Bijuteriile purtate au fost alese de la un brand indian

Evenimentul a avut loc la Taj Mahal Palace Hotel, iar printre marile vedete locale s-au numărat actorii Shah Rukh Khan, supranumit Regele Bollywoodului, şi Aishwarya Rai aka Angelina Jolie de India.

Kate, într-o rochie fresh, de primăvară

Cumva, printre toat aceste evenimente, s-a intercalat şi întâlnirea ducilor cu tinerii antreprenori din Mumbai, acolo unde Kate a purtat o rochie crem cu model vintage, de data asta în stilul cu care ne-a consacrat. Cum turneul continuă, ne aşteptăm la noi ţinute surprinzătoare ale ducesei, în stilul vestimentar hindus.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg