Ce ţinute şic poartă Pippa Middleton pe timpul sarcinii!

26 iunie, 2018
pippa jpeg

Chiar dacă e însărcinată deja în şase luni, Pippa n-are de gând să renunţe la ţinutele stilate cu care ne-a obişnuit până acum. Şi-a adaptat, într-adevăr, stilul vestimentar la noua condiţie fizică, însă are grijă ca apariţiile ei să fie în continuare fără cusur!

Outfit şic!

Am văzut-o la nunta lui Meghan Markle cu Prinţul Harry etalând o ţinută superbă, cu imprimeu floral, care-i ascundea perfect burtica puţin crescută. De atunci, a mai etalat, însă, şi alte ţinute reuşite. Zilele trecute, de exemplu, paparazzi au surprins-o într-o rochiţă superbă, roz, de vară, prin care i se putea vedea burtica proeminentă.

Potrivit presei străine, rochiţa purtată de Pippa (34) costă în jur de 174 de lire sterline şi este comercializată de J. Crew. Ea şi-a accesorizat outfitul cu o pereche de sandale de tip gladiator şi cu o geantă Dee Ocleppo, din piele maro, care costă nu mai puţin de 1115 lire sterline.

Aşa s-a îmbrăcat la nunta Prinţului Harry

Pippa a fost zărită pe străzile Londrei, ocupându-se de câteva îndatoriri. Relaxată şi îmbrăcată lejer, se vede că Pippa se simte mai bine ca oricând şi că radiază de fericire la gândul că va fi mămică pentru prima dată în foarte scurt timp. Potrivit presei britanice, primul bebeluş al cuplului Pippa-James Matthews va veni pe lume în luna octombrie.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg