Cât de darnic e bunicul Charles cu Charlotte! Îi va face cadouri „regale” nepoatei preferate

13 martie, 2023

În momentul de față, Prințesa Charlotte este a treia în linia de succesiune la tronul Marii Britanii. 

Prințesa Charlotte jpg

Vineri, Regele Carol al III-lea le-a acordat Prințului Edward și Sofiei Wessex titlurile de Duce și Ducesă de Edinburgh, conform dorinței defuncților lor părinți, însă s-a aflat, de asemenea, că monarhul intenționează să acorde un titlu și nepoatei sale mai mari, Prințesa Charlotte.

Singura fiică a Prințului William și a lui Kate Middleton, care este în prezent a treia în linia de succesiune la tron, este acum prezentată drept Alteța Sa Regală Prințesa Charlotte de Wales. Cu toate că are doar șapte ani, Charlotte ar putea primi un alt titlu.

Se speculează că Prințesa Charlotte ar putea deveni ducesă de Edinburgh, la fel ca străbunica ei. Regina Elisabeta a II-a a deținut acest titlu după ce s-a căsătorit cu Prințul Philip și a fost numită astfel până când a urcat pe tron la 2 iunie 1953. Charlotte ar putea prelua titlul, dar doar după moartea lui Edward, fratele lui Charles, și a Sofiei. Edward va deține titlul pe viață, dar acesta nu va fi transferat fiului său James, viconte Severn, la decesul acestuia.

Un alt titlu pe care Prințesa Charlotte ar putea să-l primească în viitor este cel de Prințesă Regală, rezervat în mod tradițional fiicei celei mai mari a monarhului. Ca și Ducele de Edinburgh, titlul de Prințesă Regală este un titlu pe viață, ceea ce înseamnă că Prințesa Charlotte nu va putea să îl folosească cât timp Prințesa Anne, sora lui Charles, este în viață. Este puțin probabil ca Prințesa Charlotte să dobândească automat acest titlu la moartea Prințesei Anne, deoarece acesta nu l-a preluat imediat după moartea predecesoarei sale, Prințesa Mary, în 1965. Anne a așteptat până în 1987, când Regina Elisabeta a II-a, mama ei, i-a acordat titlul.

Speculațiile cu privire la potențialul titlu al Prințesei Charlotte vin în urma veștii că verii Archie și Prințesa Lilibet, copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle, au început să își folosească titlurile regale.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg