Ce titlu regal nou o așteaptă pe Prințesa Charlotte. E dorința specială a Regelui Charles, care o adoră

26 septembrie, 2023

Acum are 8 ani, însă viitorul Prințesei Charlotte sună bine. Lucruri fantastice i se pregătesc chiar de însuși bunicul său, Regele Charles.

Charles și nepoții Wales, Getty (1) jpg

Monarhul a avut băieți, așa că slăbiciunea sa pentru nepoate este firească. Tocmai de aceea, are planuri mărețe cu prima sa nepoată, Prințesa Charlotte. Ea este a doua născută a Prințului William. De cealaltă nepoată, Lilibet, fiica lui Harry, nu se poate bucura, din cauza relațiilor ostile cu Ducii de Sussex, mutați peste ocean.

Charles și nepoții Wales, Getty (2) jpg

Suveranul britanic și-a exprimat dorința recent, dorință care implică un plan adorabil ce o vizează pe micuță.

Potrivit presei britanice, când a venit pe lume al doilea copil al Prinților de Wales, Regele Charles a mărturisit că se bucură nespus că e fetiță. Ba mai mult, a adăugat și o dorință personală: ”Poate că ea este cea care va avea grijă de mine la bătrânețe.”

Întocmai cum s-a îngrijit și Prințesa Anne de mama sa, Regina Elisabeta. Și Anne a fost singura fată și tocmai titlul nobil de Prințesă Regală pare că o așteaptă pe Charlotte. Regele Charles a spus că ar vrea ca Prințesa Charlotte să devină următoarea Prințesă Regală, după Anne.

Oricum, acesta este un titlu special pe care Charlotte îl va moșteni atunci când tatăl său, William, va deveni rege britanic. Căci prințesă regală este automat prima născută a monarhului, titlu conferit în mod tradițional.

Titlul de Prințesă Regală este, de asemenea, pe viață, așa că Charlotte ar putea să-l moștenească numai după ce Prințesa Anne a murit, chiar dacă William devine rege înainte de a se întâmpla asta.

camilla si charles

Expertul regal și autorul cărții ”Prince Harry: The Inside Story”, Duncan Larcombe, a declarat pentru Town and Country: „Titlul de Prințesă Regală este în mod tradițional acordat fiicei celei mai mari a monarhului. Este un titlu care rămâne pe viață, așa că Prințesa Charlotte va trebui să aștepte cel puțin până la moartea actualei prințese regale”.

Prințesa Anne a împlinit 73 de ani anul acesta și se înțelege perfect cu fratele său, Regele, care a omagiat-o cu fast, de ziua sa.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg