Ce truc folosea Prinţesa Diana pentru a-i face pe copiii ei să zâmbească atunci când li se făceau poze?

22 decembrie, 2018
6 gettyimages 1256430 jpg jpeg

Admirând familia frumoasă a Ducilor de Cambridge şi felicitarea lor de Crăciun - în care apar cei trei copii ai Prinţului William şi ai lui Kate Middleton - nu putem să nu ne amintim de Lady Diana şi de fotografiile minunate pe care le-a făcut ea cu cei doi fii ai ei. Dar oare cum de reuşea să-i facă să stea cuminţi la şedinţele foto făcute la palat?

image

Am admirat cu toţii felicitarea de Crăciun a Ducilor de Cambridge, în care i-am putut vedea pe toţi cei trei copii ai Prinţului William şi ai lui Kate Middleton. Nu ştiu cum de au reuşit să stea cuminţi toţi cei trei copii regali – Prinţii George şi Louis şi Prinţesa Charlotte – însă iată că fotograful a reuşit să le atragă tuturor atenţia sau, cine ştie?!, poate Kate are o metodă anume de a-i face pe micuţi să stea nemişcaţi o clipă, atât cât a fost necesar ca fotograful să facă poza.

image

Prinţesa Diana cu siguranţă că avea trucurile ei pentru astfel de momente. Pentru că şi pe vremea ei exista obligaţia ca familia regală să facă portrete oficiale din când în când. Iar, când copiii ei erau mici, devenea întreaga şedinţă foto un chin, aşa cum sunt toate shooting-urile cu prichindei. Asta până în momentul în care Lady Di s-a gândit la un mic truc care să facă întreaga şedinţă foto absolut suportabilă. Ce anume făcea ea?

image

Aducea câteva dintre jucăriile preferate ale copiilor ei la şedinţa foto. Şi reuşea să le distragă atenţia cu ele, astfel încât totul să decurgă fără plânsete, neastâmpăr, crize şi lacrimi. De fapt, în câteva dintre fotografiile oficiale ale familiei regale britanice chiar se zăresc, în cadru, jucăriile cu care îi păcălea Prinţesa Diana, dar asta nu făcea decât să adauge autenticitate şi farmec instantaneelor realizate în copilăria Prinţilor William şi Harry.    

E limpede că William – care este, la rândul lui, părinte – a avut de unde învăţa cum să se comporte cu copiii, iar Harry – care urmează şi el să devină tată – va fi şi el un părinte priceput pentru bebeluşul lui. Deja dă semne că ştie cum să se comporte cu copiii!

image

fotot - Getty Images, Anwar HusseinRecente pe Ok! Magazine

brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg