Ce urmează pentru Kate Middleton? „Familia e pe primul loc”, în timp ce William trăiește emoții intense

17 septembrie, 2024

Kate Middleton s-a confruntat cu cele mai grele luni din viața ei de când a fost diagnosticată cu cancer la începutul anului, dar acum încearcă să pună familia pe primul loc, după ce a terminat tratamentul de chimioterapie și continuă cu recuperarea.

Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg

Kate Middleton a trecut prin nouă luni epuizante, care i-au pus la încercare rezistența. De la operația abdominală planificată în ianuarie, care a dus la un diagnostic „șocant” de cancer în martie, Kate Middleton a fost nevoită să dea dovadă de o forță enormă și, cu toate acestea, să nu îi îngrijoreze pe copiii săi, Prințul George, 11 ani, Prințesa Charlotte, nouă ani, și Prințul Louis, șase ani.

Chiar dacă e în continuare în recuperare, Kate Middleton a dat cea mai fericită veste atunci când a publicat un videoclip emoționant, dezvăluind că a terminat tratamentul de chimioterapie. A fost vestea veselă pe care fanii regali o așteptau cu nerăbdare!

Intenția clară a lui Kate Middleton ca familia ei să fie mai presus de toate, de acum înainte, vine cu sprijinul deplin al Prințului William, potrivit declarațiilor făcute de corespondentul regal BBC Jennie Bond. „Catherine a spus clar că de acum înainte, mai mult ca niciodată, familia ei va fi pe primul loc”. A adăugat că, în timp ce prințesa intenționează să se întoarcă la îndatoririle regale treptat și în termenii ei, „ea se va întoarce la muncă încet, în termenii ei, iar William o va sprijini complet în acest sens. Nu cred că va exercita niciun fel de presiune asupra ei pentru a-și mări volumul de muncă, pentru că zilele în care datoria avea întâietate asupra oricărui lucru au trecut”.

Jennie Bond explică: „Acest lucru nu înseamnă că intenționează să lucreze doar cu jumătate de normă pentru totdeauna, deoarece în zilele noastre există și alte modalități de a fi vizibil... Mesajele video și postările pe rețelele de socializare sunt tot modalități prin care ar putea să păstreze legătura și să-și susțină cauzele, fiind în același timp alături de copiii ei. Peste aproximativ 12 ani, când Catherine își va reveni complet, copiii vor fi probabil toți plecați la studii superioare, iar ea se va putea concentra mai mult pe munca sa... Dar până când se va simți confortabil să își asume mai multe sarcini, trebuie să avem răbdare”. 

În timp ce se concentrează pe recuperarea sa, se așteaptă ca Prințesa de Wales să revine la unele îndatoriri regale. „Există, de asemenea, planuri pentru ea de a găzdui concertul anual de colinde de Crăciun la Westminster Abbey, care ar trebui să fie o ocazie veselă, și sunt sigur că mulți membri seniori ai familiei regale vor dori să o sprijine”, mai spune corespondentul regal.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg