Ce urmează pentru Prințul Harry și Meghan Markle după turneul memorabil în Nigeria? Nu se opresc aici

15 mai, 2024

Au planuri mari după turneul de trei zile în Nigeria!

Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg

După ce și-au încheiat duminică călătoria "de neuitat" în Nigeria, Prințul Harry și Meghan Markle au mulțumit comunității nigeriene pentru că i-au făcut să se simtă atât de bineveniți în timpul vizitei lor de trei zile.

Într-o declarație, împărtășită pe site-ul sussex.com, ducele și ducesa de Sussex au lăsat să se înțeleagă că în viitor apropiat vor urma și alte turnee.

Iată mesajul transmis: "Ducele și Ducesa doresc să exprime cea mai profundă recunoștință tuturor organizatorilor evenimentului, oficialilor militari și întregii comunități nigeriene pentru ospitalitatea lor extraordinară și pentru prima dintre numeroasele călătorii memorabile."

În timpul vizitei, cuplul a participat la evenimente legate de Jocurile Invictus ale Prințului Harry. S-a vorbit despre aducerea Jocurilor în Nigeria pentru a prezenta "adevărata competitivitate nigeriană", o propunere care se aliniază cu natura energică și rezistentă a țării.

Vizita a avut o semnificație deosebită pentru Meghan Markle, ca urmare a descoperirii recente a moștenirii sale nigeriene după un test genealogic în 2022, care a dezvăluit că este 43% nigeriană. La evenimentul de întrebări și răspunsuri pentru Women in Leadership, Meghan Markle a fost întrebată cum se simte în legătură cu faptul că este nigeriană: "Ei bine, în primul rând, vă mulțumesc foarte mult tuturor că sunteți aici. Mă simt flatată, onorată și inspirată.

A fost un vârtej de 24 de ore de când am sosit și am primit foarte repede memo-ul că trebuie să port mai multă culoare pentru a mă potrivi cu voi toți în moda voastră incredibilă. Sunt foarte copleșită. Așa că vreau să încep prin a vă mulțumi foarte mult pentru cât de amabili ați fost cu toții în a ne primi pe mine și pe soțul meu în această țară, țara mea."

Fosta actriță a adăugat că primul lucru pe care l-a făcut când și-a aflat moștenirea a fost "să o sune pe mama, pentru că voiam să știu dacă știe ceva despre asta". "A fost interesant pentru amândouă să descoperim mai multe și să înțelegem ce înseamnă cu adevărat", a spus ea.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg