Ce urmează pentru Prințul Harry și Meghan Markle după turneul memorabil în Nigeria? Nu se opresc aici

15 mai, 2024

Au planuri mari după turneul de trei zile în Nigeria!

Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg

După ce și-au încheiat duminică călătoria "de neuitat" în Nigeria, Prințul Harry și Meghan Markle au mulțumit comunității nigeriene pentru că i-au făcut să se simtă atât de bineveniți în timpul vizitei lor de trei zile.

Într-o declarație, împărtășită pe site-ul sussex.com, ducele și ducesa de Sussex au lăsat să se înțeleagă că în viitor apropiat vor urma și alte turnee.

Iată mesajul transmis: "Ducele și Ducesa doresc să exprime cea mai profundă recunoștință tuturor organizatorilor evenimentului, oficialilor militari și întregii comunități nigeriene pentru ospitalitatea lor extraordinară și pentru prima dintre numeroasele călătorii memorabile."

În timpul vizitei, cuplul a participat la evenimente legate de Jocurile Invictus ale Prințului Harry. S-a vorbit despre aducerea Jocurilor în Nigeria pentru a prezenta "adevărata competitivitate nigeriană", o propunere care se aliniază cu natura energică și rezistentă a țării.

Vizita a avut o semnificație deosebită pentru Meghan Markle, ca urmare a descoperirii recente a moștenirii sale nigeriene după un test genealogic în 2022, care a dezvăluit că este 43% nigeriană. La evenimentul de întrebări și răspunsuri pentru Women in Leadership, Meghan Markle a fost întrebată cum se simte în legătură cu faptul că este nigeriană: "Ei bine, în primul rând, vă mulțumesc foarte mult tuturor că sunteți aici. Mă simt flatată, onorată și inspirată.

A fost un vârtej de 24 de ore de când am sosit și am primit foarte repede memo-ul că trebuie să port mai multă culoare pentru a mă potrivi cu voi toți în moda voastră incredibilă. Sunt foarte copleșită. Așa că vreau să încep prin a vă mulțumi foarte mult pentru cât de amabili ați fost cu toții în a ne primi pe mine și pe soțul meu în această țară, țara mea."

Fosta actriță a adăugat că primul lucru pe care l-a făcut când și-a aflat moștenirea a fost "să o sune pe mama, pentru că voiam să știu dacă știe ceva despre asta". "A fost interesant pentru amândouă să descoperim mai multe și să înțelegem ce înseamnă cu adevărat", a spus ea.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Margareta a României Facebook jpg
Prințul William la garden party, Profimedia (2) jpg
Regina Mary în colanți Foto Profimedia (2) jpg
Prințul Edward și Ducesa Sophie în Scoția Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei jpg
Regina Silvia, GettyImages jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0869484786 jpg
Printesa Tatiana si Printul Nikolaos al Greciei si Familia Regala a Greciei in 2023   GettyImages 1467277064 jpg
Kate Middleton, tandră cu Prințul Louis, Profimedia (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu au plecat la Luxemburg   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charles și Camilla la Chelsea Flower Show, Profimedia (1) jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Pippa Middleton nuntă Foto Getty Images (5) jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg