Ce veste! Copiii lui Meghan Markle şi ai prinţului Harry vor avea un nou partener de joacă

7 septembrie, 2021
2 harr jpg jpeg

Copiii lui Meghan Markle şi ai prinţului Harry vor avea în curând un nou coleg de joacă, asta după ce unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului a confirmat că aşteaptă alături de soţia lui un alt bebeluş.

Prieten cu prinţul Harry încă din copilărie, Guy Pelly, şi soţia sa, Elizabeth Wilson, aşteaptă al treilea copil. Archie Harrison, şi sora lui, Lilibet, în vârstă de trei luni, vor avea în curând un alt prieten pe lângă cele două fiice ale cuplului, Willow şi Clementine.

Elizabeth Wilson, care este moştenitoarea imperiului Holiday Inn, a declarat: „Îl aşteptăm pe al treilea şi nu am putea fi mai entuziasmaţi”.

stanga
dreapta
10 meghan jpg jpeg
5 gettyimages 896535618sussex jpg jpeg
3 meghan harry jpg jpeg
2 harr jpg jpeg
6 harry7 jpg jpeg
7 harry 1 jpg jpeg
8 asta98 jpg jpeg

Pelly este fiul lui Lady Carolyn Herbert, una dintre prietenele prinţesei Diana. Tânărul de 34 de ani a crescut împreună cu Harry şi prinţul William şi este naş pentru cel mai mic copil al ducelui şi ducesei de Cambridge, prinţul Louis.

El a păstrat un contact strâns cu fraţii şi i-a vizitat pe Harry şi Meghan în conacul lor californian anul trecut.

Pelly a condus oficial un şir de cluburi de noapte de lux din Londra, inclusiv favoritul regal Mahiki din Kensington. Ba mai mult, el i-a organizat lui William şi petrecerea burlacilor, înainte ca de a se căsători cu Kate în 2011

Meghan şi Harry locuiesc în prezent în Santa Barbara după ce au renunţat la familia regală în urmă cu 18 luni.

Cuplul a sărbătorit o zi de naştere specială de curând. Doria Ragland, mama lui Meghan, a împlinit 65 de ani. Asistent social şi instructor de yoga, Ragland locuieşte în California şi adoră să se ocupe de cei doi copii.

Doria, care a fost alături de fiica ei la nunta din 2018, a rămas cu ducii Sussex la fosta lor reşedinţă din Windsor, Frogmore Cottage, după naşterea lui Archie în mai 2019.

Ducele şi ducesa au profitat din plin de noile lor proiecte de peste Atlantic şi au lansat o serie de acţiuni caritabile.

Cele mai atrăgătoare au fost două oferte de milioane de lire sterline cu giganţii de streaming Netflix şi Spotify.Recente pe Ok! Magazine

diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg