Ce zice un parapsiholog despre situația Prințesei Kate: ”Necazul e de la operație: sarcină sau hemoragie”

22 martie, 2024

Situația Prințesei Kate, atât de învăluită în mister, a ajuns curiozitatea numărul 1 peste ocean, când din ce în ce mai mulți americani își dau cu presupusul: care o fi adevărul din spatele dramei soției Prințului William?

Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg

Întrebările au început timid, dar s-a ajuns acum la un nivel de isterie fără precedent. Practic, doar Palatul Kensington ar mai putea pune frână teoriilor conspirative legate de starea de sănătate a lui Kate Middleton. Este ea, nu e ea, a apărut într-o poză nouă sau a fost editată excesiv o poză veche? S-a operat sau nu s-a operat? Informațiile sunt din ce în ce mai controversate și contradictorii.

Până unde s-a ajuns? Ei bine, până departe. Până într-acolo, încât o vedetă din SUA a plătit un parapsiholog ca să primească răspunsuri telepatice legate de ce se întâmplă în sânul monarhiei britanice cu adevărat.

Regele Charles și Kate Middleton foto profimedia 0634987612 jpg

Meghan King, o cunoscută actriță americană de reality-show, care a făcut parte și din distribuția serialului ”Bravo The Real Housewives of Orange County” din 2015 până în 2017 a angajat un parapsiholog, întrucât nu a mai suportat tensiunea de a nu ști cam care sunt problemele lui Kate Middleton.

Meghan King PNG

Vedeta a intrat în direct pe pagina sa de Instagram și le-a relatat fanilor ce a aflat. Ce i-a mărturisit parapsihologul pe care ea însăși l-a angajat. Teoria este halucinantă.

Iată ce spune Meghan King că i-ar fi zis expertul în telepatie, percepții extrasenzoriale și fenomene psihice paranormale!

Potrivit acestuia, problemele Prințesei Kate s-ar fi declanșat, de fapt, chiar odată cu operația survenită în ianuarie: ”Totul este doar o teorie a conspirației și v-o livrez cu titlu de divertisment”, a precizat Meghan King.

Potrivit lui King, în vârstă de 39 de ani, parapsiholoaga ei a confirmat anunțul Palatului Kensington despre operația abdominală planificată a Prințesei de Wales în ianuarie, dar ea crede că ceva neprevăzut s-a întâmplat chiar în timpul procedurii, ”ceva foarte rău, ceva mai rău decât s-ar fi așteptat oricine. Era în spital, în operația programată, dar ceva a mers foarte prost. S-a descoperit fie o sarcină, fie a avut o hemoragie neașteptată, care a îngrijorat puternic.”, a mai precizat King că i-ar fi spus parapsihologul angajat de ea.

Vedeta din Bravo continuă și spune ce a mai aflat: ”Situația a escaladat la Kate Middleton, inclusiv pe partea psihologică. Spune telepata că ar fi avut o cădere psihică, pe fondul presupusei aventuri a soțului ei cu Lady Rose Hanbury, în vârstă de 40 de ani.” Telepata a spus că în curând informațiile medicale ale Prințesei vor ajunge în presă, dar că Palatul nu va recunoaște nimic.

Americanca și-a întrebat parapsihologul și în legătură cu regele Charles, iar aceasta ar fi făcut următoarele previziuni: ”Mai are pe tron cca 6 sau 7 ani, după care va abdica. Nimeni nu-l place, nu e popular, și oricum să fie monarh nu este lucrul care să îi facă plăcere cel mai mult. Informațiile au fost date publicității și pe celebrul site de știri mondene Page Six.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg