Cea mai cool regină! Letizia a Spaniei a apărut într-o ținută modernă, cu pantaloni din piele

5 aprilie, 2024

Regina Letizia a Spaniei a atras atenția cu cea mai recentă ținută, purtată chiar ieri, la un eveniment! E tare șic și în pas cu moda!

Regina Letizia foto Profimedia (8) jpg

Ieri, 4 aprilie 2024, la Palatul Regal din El Pardo au fost decernate Premiile Naționale ale Sportului. An de an, Regina Letizia a Spaniei surprinde la acest eveniment cu ținutele ei care mai de care mai elegante sau mai moderne. 

Regina Letizia, ținută șic și modernă

Pentru ceremonia de decernare a premiilor de anul acesta, care i-a onorat, printre alții, pe tenismanul Carlos Alcaraz și pe campioana paralimpică la triatlon adaptat Susana Rodríguez, Regina Letizia a optat pentru o ținută foarte îndrăzneață.

Ea a îmbrăcat o pereche de pantaloni din piele, roșii, care poartă ștampila Hugo Boss și au o croială specială. Nu e pentru prima dată când poartă acești pantaloni, prima dată a apărut cu ei în 23 noiembrie 2022 la Barcelona, când a participat la o serie de activități legate de sănătatea mintală și de îngrijirea persoanelor cu dizabilități intelectuale.

Atât la Barcelona, cât și la audiențele ulterioare din 2023, Regina Letizia și-a combinat întotdeauna pantalonii roșii din piele cu un pulover tricotat ton pe ton de la Hugo Boss și o curea neagră subțire.

Ieri, la Palatul Regal din El Pardo, Regina Letizia a asortat pantalonii cu bluza albă cu fundiță Carolina Herrera și cu o curea asortată. 

Accesoriile alese de Regina Letizia au făcut diferența

La această ținută, ca încălțăminte, Regina Letizia a optat pentru o pereche de pantofi cu toc mic, kitten heels de la Magrit, noi în garderoba ei. Și bijuteriile sale au fost atent alese, ea poartă inelul Coreterno și cerceii PDPAOLA în formă de picătură. Aceștia sunt modelul Large Sugar, în valoare de 99 de euro, pe care i-a purtat pentru prima dată cu ocazia călătoriei sale de stat în Danemarca, în toamna anului trecut.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg