Cea mai cool regină! Letizia a Spaniei a apărut într-o ținută modernă, cu pantaloni din piele

5 aprilie, 2024

Regina Letizia a Spaniei a atras atenția cu cea mai recentă ținută, purtată chiar ieri, la un eveniment! E tare șic și în pas cu moda!

Regina Letizia foto Profimedia (8) jpg

Ieri, 4 aprilie 2024, la Palatul Regal din El Pardo au fost decernate Premiile Naționale ale Sportului. An de an, Regina Letizia a Spaniei surprinde la acest eveniment cu ținutele ei care mai de care mai elegante sau mai moderne. 

Regina Letizia, ținută șic și modernă

Pentru ceremonia de decernare a premiilor de anul acesta, care i-a onorat, printre alții, pe tenismanul Carlos Alcaraz și pe campioana paralimpică la triatlon adaptat Susana Rodríguez, Regina Letizia a optat pentru o ținută foarte îndrăzneață.

Ea a îmbrăcat o pereche de pantaloni din piele, roșii, care poartă ștampila Hugo Boss și au o croială specială. Nu e pentru prima dată când poartă acești pantaloni, prima dată a apărut cu ei în 23 noiembrie 2022 la Barcelona, când a participat la o serie de activități legate de sănătatea mintală și de îngrijirea persoanelor cu dizabilități intelectuale.

Atât la Barcelona, cât și la audiențele ulterioare din 2023, Regina Letizia și-a combinat întotdeauna pantalonii roșii din piele cu un pulover tricotat ton pe ton de la Hugo Boss și o curea neagră subțire.

Ieri, la Palatul Regal din El Pardo, Regina Letizia a asortat pantalonii cu bluza albă cu fundiță Carolina Herrera și cu o curea asortată. 

Accesoriile alese de Regina Letizia au făcut diferența

La această ținută, ca încălțăminte, Regina Letizia a optat pentru o pereche de pantofi cu toc mic, kitten heels de la Magrit, noi în garderoba ei. Și bijuteriile sale au fost atent alese, ea poartă inelul Coreterno și cerceii PDPAOLA în formă de picătură. Aceștia sunt modelul Large Sugar, în valoare de 99 de euro, pe care i-a purtat pentru prima dată cu ocazia călătoriei sale de stat în Danemarca, în toamna anului trecut.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg