Secretul lui Anne! Cea mai energică prințesă se bazează pe un aliment ciudat și aparent miraculos

1 iulie, 2024

Un fost angajat de la Palat dezvăluie obiceiul ciudat pe care-l are Prințesa Anne dimineața. Iată ce consumă și de ce.

Prințesa Anne în 2022, GettyImages (2) jpg

Prințesa regală a revenit în centrul atenției, după ce și-a speriat recent fanii. Prințesa Anne a fost internată la spital și a trecut prin multiple faze îngrijorătoare, inclusiv pierderi de memorie.

Din fericire, și-a revenit după ce a fost lovită de cal și acum se reface la domiciliul său regal.

Un fost angajat de la Palat a vorbit despre rutina alimentară a Prințesei regale, care conține un secret inedit. Nu mulți oameni consumă așa ceva.

În multe privințe, se aseamănă cu Regele Charles! Întocmai ca monarhul britanic, sora sa obișnuiește să ia doar două mese pe zi. Atât Anne, cât și Charles se ospătează la micul dejun, nu mai iau masa de prânz și apoi continuă cu o cină ușoară.

Potrivit unui fost bucătar de la Palat, Prințesa Anne are un secret în alimentație. Consumă un aliment pe care mulți oameni îl aruncă.

Știm cu toții că, în general, oamenii mănâncă banane atunci când acestea sunt coapte și frumos colorate în galben.

Nu este și cazul singurei fiice a Reginei Elisabeta. Ei bine, potrivit fostul angajat de la Palat, Anne obișnuiește și adoră să mănânce zilnic o banană coaptă, înnegrită chiar de vreme.

De ce face asta?

Prințesa regală adoră bananele excesiv de coapte pentru proprietățile lor digestive.

Amy Cross banane FB jpg

Deși atunci când devin maro, multă lume preferă să le arunce, considerând că s-au stricat, bananele care au căpătat această culoare au, în realitate, multe beneficii.

În primul rând, trebuie precizat că petele maro indică faptul că amidonul rezistent s-a transformat în zaharuri simple.

Beneficiile și dezavantajele consumului de banane maro

Cu cât culoarea maro este mai pregnantă, cu atât banana conține mai mult zahăr. La fel se întâmplă și când vine vorba de valoarea nutritivă și conținutul de antioxidanți al acestor banane.

„Sunt foarte ușor de digerat, au un indice glicemic ridicat și nu sunt recomandabile pentru diabetici. Au un nivel ridicat de antioxidanți și TNF. Vitaminele solubile în apă, cum ar fi vitamina C, B1 și acidul comic, tind să scadă pe măsură ce banana îmbătrânește. O banană complet coaptă trebuie depozitată în frigider pentru a minimiza pierderile suplimentare de nutrienți”, mai spune nutriționistul Pooja Malhotra, potrivit doctor.ndtv.com.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințul George 2 profimedia 0791036010 jpg
Prințesa Charlotte naștere maternitate GettyImages 471960754 jpg
Prințesa Amalia a Olandei   profimedia 0968285100 jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (2) jpg
Prințesa Estelle a Suediei, GettyImages (4) jpg
Prințul Andrew și Regele Charles   GettyImages 1252754598 jpeg
meghan markle 1 jpg
Meghan Markle, Printul Harry jpeg
Kate Middleton și Prințul William Foto Getty Images jpg
Regina Mary a Danemarcei cu noua tiara   profimedia 0943842969 jpg
Principesa Sofia cu ambasadorul Takashi Katae la recepția oferită de Ambasada Japoniei la București   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (6) jpg
regele charles camilla printesa kate middleton si printul william Foto Profimedia
Meghan Markle, Prințul Harry  foto   Profimedia jpg
Prințesa Marina Doria de Savoia   arhiva de familie a lui Emanele Filiberto jpg
Charlene și Albert de Monaco cu David Popovici foto FB jpg
Grace Kelly, Prințul Rainier de Menaco  foto   Profimedia jpg
Regina rania si Regelen Abdullah al II lea al Iordaniei nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif   profimedia 0780804182 jpg
Principesa Sofia la Universitatea Națională de Arte din București   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale  (2) jpg