Cea mai fericită aniversare a lui Fergie! Cumnata Regelui Charles are multe de sărbătorit

15 octombrie, 2024

Fosta soție a Prințului Andrew zâmbește din toată inima după doi ani extrem de grei.

La 65 de ani, a supraviețuit cancerului, va fi a 4-a oară bunică și a scos o nouă carte.
La 65 de ani, a supraviețuit cancerului, va fi a 4-a oară bunică și a scos o nouă carte.

Sarah Ferguson împlinește azi 65 de ani și traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Ducesa de York și-a depășit problemele de sănătate, cancerul său fiind în remisie, menține o relație apropiată cu Prințul Andrew și se bucură din plin de rolul său de bunică - în curând urmând să i se nască al patrulea nepot. Cumnata Regelui Charles al III-lea (căci, în ciuda divorțului, trăiește în continuare cu fratele lui) a reușit să lase în urmă scandalurile care au îndepărtat-o de Familia Regală britanică și care au fost declanșatorul divorțului său în urmă cu aproape trei decenii în urmă. Și, deși nu face parte din Firmă, este în contact permanent cu mai mulți dintre membrii acesteia.

După mulți ani de ostracizare, însăși Regina Elisabeta a II-a începuse să reia legătura cu Sarah Ferguson, conștientă că Ducesa de York a fost și este unul dintre cei mai mari susținători ai Prințului Andrew. Deși fostul ei socru, Prințul Philip, nu a iertat-o niciodată pentru comportamentul său din trecut, Regele Charles al III-lea i-a deschis din nou porțile - parțial datorită soției sale, Regina Camilla, care e și prietenă cu Fergie - și am văzut-o la câteva evenimente importante în ultima vreme.

Pentru Regele Charol al III-lea este important ca Sarah Ferguson să rămână alături de fratele lui, Prințul Andrew, mai ales că acesta traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața sa, ca urmare a scandalurilor sale. Regele nu vrea să fie călăul fratelui său și, prin urmare, nu închide ochii, dar este conștient că trebuie să traseze o linie strictă între viața sa instituțională și viața sa personală.

Ducesa de York nu mai are niciun rol oficial și nicio obligație față de Familia Regală, așa că este liberă să acționeze cum dorește. Cu toate acestea, ea este, totuși, fosta soție a unuia dintre fiii Reginei Elisabeta a II-a și mama a două dintre nepoatele Regelui: Beatrice și Eugenie. Singurele, de altfel, care poartă titlul de prințesă.

Deși își păstrează titlul de Ducesă de York, Fergie nu are parte de niciun tratament regal și nici de privilegii speciale. De aceea, ea este complet concentrată asupra vieții sale profesionale de scriitoare de romane și este foarte activă pe rețelele sociale. Ea combină acest lucru cu podcast-ul pe care îl prezintă și cu un program de povestiri, pe care l-a început în timpul pandemiei. De asemenea, ea colaborează la unele programe de televiziune și continuă să fie strâns legată de unele cauze caritabile. Adică, are agenda plină și are parte de o uriașă vizibilitate, ceea ce o face atât de populară atât printre fani, cât și la Palat.

FOTO: Instagram, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (3) jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Printesa Diana si Regele Juan Carlos   profimedia 0830090426 jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Majestatea Sa Margareta la Universitatea Naţională de Apărare Carol I   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (2) jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor Footo Profimedia jpg
Kate Middleton cu Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto GettyImages (3) jpg
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
Emirul Qatarului și soția sa GettyImages 1487927337 jpg
FotoJet Mary jpg
Meghan Markle foto Archewell Foundation2 jpg
Principesa Sofia in fuchsia la Ziua Spaniei   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (6) jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (1) jpg
Principele Radu in uniforma militara in Polonia oct 2024   Casa Majestatii Sale (6) jpeg