Cea mai frumoas─â m─âtu┼č─â. Pippa Middleton a copiat-o pe Kate?

6 iulie, 2015
pippa middleton botez gettyimages 479548758 jpeg

E ca atunci c├ónd te duci la o nunt─â ├«ntr-o rochie alb─â, asem─ân─âtoare cu cea a miresei. Cam a┼ča am perceput-o, ieri, pe sora cea mic─â a Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, ├«n v├órst─â de 31 de ani, care a fost ├«n centrul aten┼úiei la ceremonia

E ca atunci când te duci la o nuntă într-o rochie albă, asemănătoare cu cea a miresei.

Cam a┼ča am perceput-o, ieri, pe sora cea mic─â a Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, ├«n v├órst─â de 31 de ani, care a fost ├«n centrul aten┼úiei la ceremonia de botez a Prin┼úesei Charlotte, de la Sandringham.

image
image

Chiar dac─â Pippa nu a fost trecut─â pe lista na┼čilor nici de data aceasta, dup─â ce n-a avut aceast─â onoare nici ├«n 2013, la botezul lui George, t├ón─âra n-a afi┼čat niciun semn de dezam─âgire. Ba chiar a p─ârut c─â se simte foarte ├«n largul ei, al─âturi de crema familiei regale britanice.

A┼čadar, Pippa a purtat o rochie-hain─â pe linia corpului, ├«ntr-o nuan┼ú─â cald─â de crem, semnat─â Emilia Wickstead, care a sem─ânat foarte mult cu cea purtat─â de mama lui Charlotte, tot o crea┼úie crem, de la Alexander McQueen.

Chiar ┼či p─âl─âriile p─âreau din acela┼či film, cele dou─â surori aleg├ónd un model fascinator crem, cu flori. Vou─â cine v-a pl─âcut mai mult?

image

Foto: Getty Images