Cea mai frumoasă membră a familiei regale britanice! Nu e vorba despre Kate Middleton sau Meghan Markle

24 decembrie, 2023

Cea supranumită cea mai frumoasă din familia regală se află pe locul 43 în linia de succesiune la tron și este o persoană de care probabil că nu ați mai auzit până acum. Nu e nici Kate Middleton, nici Meghan Markle!

Kate Middleton Meghan Markle jpg

Fanii regali dezbat în permanență cine este cel mai frumos membru al familiei regale, Kate Middleton și Meghan Markle fiind numite printre favoritele publicului. Dar, potrivit Tatler, există un membru mai puțin cunoscut al familiei regale care a primit acest titlul. Publicația a încoronat-o pe nepoata Ducelui de Kent, Lady Amelia Windsor, drept cel mai frumos membru al familiei Windsor.

Lady Amelia Windsor este un fotomodel care a avut mai multe apariții în fața publicului, participând la prezentări pentru branduri de modă precum Dolce Gabbana. În vârstă de 28 de ani, este a 43-a în linia de succesiune la tron și este verișoara primară, de două ori îndepărtată, a regretatei regine Elisabeta a II-a. Ea este, de asemenea, verișoară de gradul al treilea a Prințului William și a Prințului Harry, scrie The Express

După ce a urmat cursurile școlii St Mary's School din Ascot, și-a luat un an de pauză înainte de a se înscrie la Universitatea din Edinburgh pentru a-și continua studiile de franceză și italiană.

Cu ce se ocupă Lady Amelia Windsor

La terminarea facultății, a fost angajată de agenția de modelling Storm, care anterior le-a făcut celebre pe Cara Delevingne și Kate Moss. De atunci, a colaborat cu o serie de mărci de modă, precum Azzedine Alaia și Bvlgari. De asemenea, ea a fost imaginea brandului de machiaj Illamasqua.

În 2017, a apărut pe coperta revistei Vogue Japonia. Lady Amelia Windsor, care este verișoară de gradul al doilea a Regelui Charles al III-lea, oferă frecvent informații despre viața ei prin intermediul contului său de Instagram, care se mândrește cu peste 100.000 de urmăritori. Ea împărtășește imagini din activitatea sa de model.

De asemenea, ea folosește platforma pentru a-și promova eforturile filantropice, printre care se numără și calitatea de ambasador al organizației non-profit No More Plastic, precum și al Blue Marine Foundation.

În 2018, Amelia a declarat pentru Telegraph: "Suntem cu toții conștienți de uriașa criză a plasticului și de efectul pe care îl are asupra planetei noastre. Moda joacă un rol cheie în acest sens".

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg