Cea mai stilată apariție a Reginei Letizia a Spaniei! Poartă o rochie sobră, dar extrem de elegantă

24 aprilie, 2024

Regele Felipe al Spaniei și Regina Letizia au luat parte la un eveniment important, e vorba despre decernarea Premiului "Miguel de Cervantes" pentru literatură în limba spaniolă pe 2023.

Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg

Săptămâna trecută, Regina Letizia a Spaniei ne-a încântat cu un maraton de look-uri în timpul călătoriei sale de stat în Olanda alături de Regele Felipe. Pe pământ olandez, a afișat o imagine regală perfectă, a purtat o rochie de bal albastră, la care a asortat o diademă superbă. 

Acum, Regina Letizia și-a reluat agenda în Spania, alături de Regele Felipe al VI-lea, și a participat la decernarea Premiului 'Miguel de Cervantes' 2023 pentru literatură în limba spaniolă. Premiul i-a revenit scriitorului din León, Luis Mateo Díez, și a fost înmânat în amfiteatrul Universității din Alcalá, în Alcalá de Henares din Madrid. 

Dacă în 2023 a purtat o rochie cu buline de la brandul Vogana, acum, în 2024, Regina Letizia a Spaniei a ales un look foarte diferit. Special pentru acest eveniment literar, soția Regelui Felipe a optat pentru un look mai sobru compus dintr-o rochie din tweed, care seamănă cu altele pe care le are în garderobă și cu care se simte foarte bine.

Concret, această creație are mânecă midi și lungime medie. Însă, ceea ce o face și mai diferită este finisajul care marchează talia și care este recreat și pe manșetele mânecilor franțuzești.

Acest nou articol vestimentar din garderoba sa nu este încă cunoscut, nu se știe cine e designerul care l-a creat. În completarea ținutei, Regina Letizia a Spaniei a ales o geantă din piele neagră cu mâner scurt, un accesoriu Hugo Boss pe care l-a purtat în numeroase ocazii de la debutul său din 15 septembrie 2021.

De asemenea, și pentru a se asorta, ea a ales o pereche de pantofi Massimo Dutti cu toc confortabil, pe care i-am văzut pentru prima dată pe 30 mai 2023. Ea își completează look-ul cu inelul italian Coreterno și cerceii lungi cu perle australiene.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg