Cea mai stilată apariție a Reginei Letizia a Spaniei! Poartă o rochie sobră, dar extrem de elegantă

24 aprilie, 2024

Regele Felipe al Spaniei și Regina Letizia au luat parte la un eveniment important, e vorba despre decernarea Premiului "Miguel de Cervantes" pentru literatură în limba spaniolă pe 2023.

Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg

Săptămâna trecută, Regina Letizia a Spaniei ne-a încântat cu un maraton de look-uri în timpul călătoriei sale de stat în Olanda alături de Regele Felipe. Pe pământ olandez, a afișat o imagine regală perfectă, a purtat o rochie de bal albastră, la care a asortat o diademă superbă. 

Acum, Regina Letizia și-a reluat agenda în Spania, alături de Regele Felipe al VI-lea, și a participat la decernarea Premiului 'Miguel de Cervantes' 2023 pentru literatură în limba spaniolă. Premiul i-a revenit scriitorului din León, Luis Mateo Díez, și a fost înmânat în amfiteatrul Universității din Alcalá, în Alcalá de Henares din Madrid. 

Dacă în 2023 a purtat o rochie cu buline de la brandul Vogana, acum, în 2024, Regina Letizia a Spaniei a ales un look foarte diferit. Special pentru acest eveniment literar, soția Regelui Felipe a optat pentru un look mai sobru compus dintr-o rochie din tweed, care seamănă cu altele pe care le are în garderobă și cu care se simte foarte bine.

Concret, această creație are mânecă midi și lungime medie. Însă, ceea ce o face și mai diferită este finisajul care marchează talia și care este recreat și pe manșetele mânecilor franțuzești.

Acest nou articol vestimentar din garderoba sa nu este încă cunoscut, nu se știe cine e designerul care l-a creat. În completarea ținutei, Regina Letizia a Spaniei a ales o geantă din piele neagră cu mâner scurt, un accesoriu Hugo Boss pe care l-a purtat în numeroase ocazii de la debutul său din 15 septembrie 2021.

De asemenea, și pentru a se asorta, ea a ales o pereche de pantofi Massimo Dutti cu toc confortabil, pe care i-am văzut pentru prima dată pe 30 mai 2023. Ea își completează look-ul cu inelul italian Coreterno și cerceii lungi cu perle australiene.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg