Cearta dintre Prințul Harry și Prințul William va continua din cauza tendinței lui Meghan da a face pe victima. Cine spune asta

1 august, 2022
met6 jpg

Tendința lui Meghan Markle de a face pe victima face o reconciliere între Prințul William și Prințul Harry aproape imposibilă, susține un expert regal.

Ducele și ducesa de Sussex au renunțat la funcțiile regale în martie 2020, iar acum locuiesc în Montecito, California. Se crede că Harry și William sunt în dezacord dinainte de nunta familiei regale din Sussex cu Meghan, în 2018.

Tom Bower, autorul cărții „Revenge: Meghan, Harry and The War Between the Windsors”, a examinat ruptura dintre frați și Meghan în noua sa carte. El susține că este „prea târziu” pentru o reconciliere între William și Harry, iar asta din cauza „tendinței lui Meghan de a face pe victima”.

Bower crede că atunci când Harry și Meghan au demisionat din calitatea de membri ai familiei regale, relațiile dintre William, Kate, Harry și Meghan „s-au rupt”.

„În centrul conflictului a fost refuzul lui Meghan de a face parte dintr-o echipă. Meghan l-a convins pe Harry că William nu o vrea”.

„Șoaptele despre o tiară, lacrimile lui Kate și acum plângerile revoltătoare ale personalului cu privire la comportamentul ei au fost, a spus ea, inventate pentru a o submina”.

Cartea susține, de asemenea, că Harry și Meghan au vrut să apară împreună cu regina pe balconul Palatului Buckingham în timpul Jubileului de platină.

met7 jpg

Autoarea regală Katie Nicholl citează o sursă care spune că, în 2018, Harry i-a spus lui William că nu făce suficient pentru a o include pe Meghan în Familia Regală.

„Harry a simțit că William nu întinde covorul roșu pentru Meghan și i-a spus asta”, potrivit Cosmopolitan.

„Au avut o mică dispută care s-a rezolvat doar când Charles a intervenit și l-a rugat pe William să facă un efort. Atunci William și Kate i-a invitat pe Ducii de Sussex să petreacă Crăciunul cu ei”.

„William era destul de îngrijorat că relația evoluează atât de repede”, susține Nicholl într-un documentar din februarie 2019.

„Și fiind aproape de Harry, era probabil singura persoană care putea să-i spună <<Totul se mișcă repede, ești sigur de relația asta?>>”.

„Cred că ceea ce a fost, de fapt,un sfat fratern bine intenționat l-a enervat pe Harry, care este extrem de protector cu Meghan. El a văzut asta ca o critică. El a interpretat că fratele său nu vede cu ochi buni această căsătorie și nu cred că lucrurile au fost chiar corecte de atunci”.

Nicholl a observat cât de puțin timp au petrecut frații și soțiile lor împreună la sărbătorile jubileului de luna trecută.: „Cred că asta semnalează nu doar un orar încărcat, ci poate și o mică lipsă de încredere.

Știu că William și Kate sunt îngrijorați că orice ar spune sau face poate fi divulgat presei.. Așadar, cei doi trebuie să demonstreze că se poate avea încredere în ei”.

“William îl iubește cu adevărat pe Harry și simte că a pierdut singura persoană, în afară de soția sa, care a înțeles această viață ciudată a lor. Dar el crede că sunt lucruri pe care pur și simplu nu le faci. Și Harry a depășit 100% această linie”.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg