Cei patru prieteni magnifici care o ajută pe Kate Middleton să se recupereze după operația abdominală

20 februarie, 2024

Prințesa Kate Middleton se bazează, fără îndoială, pe toată familia ei în această perioadă grea, de recuperare, după operația abdominală, dar cine sunt prietenii ei pe care îi are alături?

Kate Middleton vizita jpg

Pe lângă familia ei adorată, Kate Middleton se pare că are patru prieteni foarte apropiați, care s-au oferit să o sprijine în timpul recuperării sale după operația abdominală de luna trecută. Prințul William a luat o pauză de la îndatoririle regale luna trecută pentru a se concentra asupra celor trei copii ai lor, precum și pentru a se asigura că soția sa este în regulă odată ce s-a întors acasă pe 29 ianuarie. De atunci, el a întreprins trei angajamente, cel mai recent participând aseară la gala BAFTAs. 

Prințesa de Wales se pare că se simte bine în perioada de recuperare, ba chiar a călătorit cu copiii la în Norfolk scurta lor vacanță de la jumătatea semestrului școlar. Totodată, ea are acum alături câțiva prieteni discreți. 

Emilia Jardine Paterson

Prietenă de lungă durată a prințesei Kate Middleton, despre Emilia Jardine Paterson se spune că este de neînlocuit în viața acesteia. Emilia, care a studiat la Marlborough College împreună cu Kate, se spune, de asemenea, că i-ar fi făcut cunoștință cu Prințul William.

Apropierea ei față de Kate este evidentă, deoarece a fost rugată de Kate să fie una dintre nașele Prințului George în 2013. Fiind designer de interior de meserie, se crede că Emilia este, de asemenea, parțial responsabilă pentru o parte din redecorarea Palatului Kensington și a Anmer Hall. Ca și Kate, Emilia este, de asemenea, mamă a trei copii, toți cei trei copii ai ei fiind apropiați ca vârstă de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Sophie Snuggs (născută Carter)

Sophie Carter este, de asemenea, o altă figură cheie în viața prințesei Kate Middleton. Și Sophie are rolul de nașă, dar a Prințesei Charlotte. Ea a fost, de asemenea, o prezență obișnuită la multe evenimente regale, inclusiv la nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle din 2018, scrie The Express

Lady Laura Meade

Lady Laura Meade este o altă prietenă apropiată din viața prințesei Kate Middleton, care locuiește aproape de casa ei din Norfolk, Anmer Hall. Soțul Laurei, James, a mers la Eton cu Prințul William și a ținut un discurs în calitate de cavaler de onoare la nunta acestuia cu Kate în 2011. Ea a fost văzută alături de Kate la multe evenimente sociale, inclusiv la Beaufort Polo Club în 2018. Laura a devenit, de asemenea, nașă pentru cel de-al doilea fiu al lui Kate, Prințul Louis, în 2018.

Natasha Archer

Natasha Archer a fost deseori descrisă ca fiind mâna dreaptă a prințesei Kate Middleton, precum și stilista ei. Ea s-a dovedit a fi o prezență esențială pentru recuperarea ei și chiar a fost văzută plecând cu mașina de la Clinica din Londra după ce Kate a fost internată acolo în ianuarie. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg