Ceilalți moștenitori neștiuți ai Prințesei Diana: cum arată noua generație Spencer

18 iulie, 2023

Nu doar Prinții William și Harry ne amintesc în fiecare zi de regretata prințesă, ci și nepoții de frate și de soră care-și duc viețile în afara familiei regale.

Diana Harry si William GettyImages 158076482 jpg

Prințesa Diana a lăsat în urmă doi fii care-au ajuns azi, din păcate, ca doi străini, dar și numeroase amintiri, mistere și iubiri neîmplinite. Însă numele ei de fată, Spencer, este dus mai departe de o mulțime de nepoți și nepoate, proveniți din mariajele celor trei frați ai Dianei: Sarah, Jane și Charles.

Lady Kitty, Lady Amelia, Lady Eliza și Louis Spencer

Unii dintre aceștia, dacă ar fi să ne referim la trioul de surori blonde și atrăgătoare Lady Kitty (32), Lady Amelia și Lady Eliza (31), sunt destul de mondeni și bine-cunoscuți în cercurile regale, prin alianță cu legendara lor mătușă. Este vorba de copiii cei mai mari ai contelui Charles Spencer, rezultați din mariajul cu prima lui soție, Victoria Lockwood, cel mai mic dintre copiii acestora, Louis Spencer, Viconte de Althorp (29), fiind ceva mai rezervat cu expunerea decât surorile lui mai mari. După cum bine știm, nunțile lui Lady Kitty și Lady Amelia au avut parte de-o mediatizare extremă, atât în media, cât și pe rețelele de socializare, publicul fiind extrem de fascinat, încă, de tot ce are legătură cu numele Prințesei Diana.

După divorțul de Victoria, contele s-a căsătorit pentru a doua oară, cu Caroline Hutton, iar cuplul a avut doi copii, pe Edmund Spencer (19) și pe Lady Lara Spencer (16). Mezina Lady Charlotte Diana Spencer, singura fiică a lui Charles cu a treia lui soție, Karen, are doar zece ani și locuiește cu părinții ei la moșia Althorp, locul în care a copilărit și Diana.

Celia, Emily și George McCorquodale

Este vorba despre cei trei copii ai surorii mai mari a Dianei, Lady Sarah, și ai soțului ei, Neil McCorquodale. Cea mai mare dintre aceștia, Emily, de 40 de ani, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer al coloanei vertebrale, plasmocitom, în 2003, dar și-a revenit complet. În 2012, aceasta s-a căsătorit și este astăzi mama a doi copii. Al doilea născut al lui Lady Sarah, George, în vârstă de 39 de ani, este și el căsătorit din anul 2016 și tatăl a trei copii, două fete și un băiat. Cea mai tânără dintre frații McCorquodale, Celia (34, mamă a unui băiat), s-a căsătorit cu George Woodhouse în 2018, completându-și ținuta de mireasă cu tiara Spencer, o bijuterie de familie care a fost purtată și de Diana în ziua nunții ei cu Prințul Charles.

Celia nepoată Diana GettyImages 146065923 jpg

Este interesant de aflat că Lady Sarah, cea mai mare dintre frații Spencer, a fost cea care s-a întâlnit prima cu Charles, în vremea în care moștenitorul de atunci își căuta iubită. Cum între ei lucrurile n-au mers, Charles s-a reorientat spre sora ei mai mică, Diana, pe care-a cunoscut-o grație lui Sarah, pe când viitoarea prințesă avea doar 16 ani.

Laura, Alexander și Eleanor Fellowes

Frații Fellowes au fost deosebit de apropiați de Prinții Harry și William, mergând adesea împreună în vacanță pe când erau copii. Aceștia sunt copiii celeilalte surori a Dianei, Lady Jane, și ai soțului acesteia, Robert Fellowes. Laura, fiica cea mare, o scriitoare în vârstă de 43 de ani, este o apropiată a Prinților de Wales și una dintre nașele fiicei lor, Prințesa Charlotte. Frații acesteia sunt Alexander (40), care lucrează în sectorul serviciilor financiare, și Eleanor (38), cu un job ceva mai deosebit, cel de ofițer de probațiune. Prințul Harry este, la rândul lui, foarte apropiat de verișorii lui din familia Fellowes.

Laura Fellowes
Laura Fellowes

După nașterea primului său copil, Archie Mountbatten-Windsor, mătușa Jane s-a numărat printre primii vizitatori ai bebelușului regal. În plus, Harry a fost prezent la nunta lui Alexander, în 2013. Laura și Alexander sunt, fiecare, părinții a câte doi copii, ceea ce duce numărul strănepoților de pe linie fraternă ai Dianei la nu mai puțin de zece.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg