Cel mai bine păstrat secret la Palat! Misterul cancerului Prințesei Kate: ”Nimeni nu știe prin ce trece”

27 iunie, 2024

Cu ocazia Trooping the Colour, am avut ocazia să o revedem pe îndrăgita Prințesă de Wales, retrasă de mai bine de jumătate de an din sfera publică.

Kate Middleton foto Instagram png

Se pare că Palatul nu oferă prea multe detalii despre diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton, deoarece familia regală este hotărâtă să păstreze secretul și să evite orice scurgere de informații, a dezvăluit o persoană din interior.

Regalii sunt foarte precauți chiar și la ei acasă. Se știe că în toate palatele, media tabloidă are informatori. Pentru o sumă de bani, orice angajat poate dezvălui informații, de aceea sunt doar anumiți oameni care ajung în apropierea membrilor de la Palat. Însă întotdeauna, pereții au urechi! Tocmai de aceea, bolile sunt ultra-secretizate. Prințesa de Wales nu dorește nici în ruptul capului să-și dezvăluie tipul de cancer cu care se confruntă.

„Realitatea este că nimeni nu știe cu adevărat cum se simte Kate, prin ce trece”, a declarat expertul regal Ian Pelham Turner pentru Fox News Digital. "Există multe scenarii, multă zvonistică, însă istoria ne-a demonstrat că dacă familia regală dorește să închidă ușile lumii, asta face. Este ceva ce practică de secole."

„În ultimele zile, Kate Middleton a fost declarată de presa globală drept bijuteria familiei regale în coroană”, a adăugat el. „Ea [este văzută ca] regala numărul unu... stabilizând viitorul monarhiei”, a continuat expertul regal.

Kate Middleton a confirmat că va participa la Trooping the Color doar cu o zi înainte de eveniment. Prințesa de Wales a devenit imprevizibilă.

Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (6) jpg

A fost ravisantă și nimic din prezența sa diafană nu a trădat semnele vreunei boli.

Nu are paloarea specifică bolii, nu i-a căzut părut, însă da... este foarte suplă.

Prințesa Kate, acum în vârstă de 42 de ani, care și-a împărtășit diagnosticul de cancer cu toată lumea în martie, a confirmat că va participa la Trooping the Color pe 15 iunie, într-un final.

„Am fost uimită de toate mesajele amabile de susținere și încurajare în ultimele două luni. Chiar au făcut diferența pentru mine și William și ne-au ajutat pe amândoi în unele dintre momentele cele mai grele. Așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile rele. În zilele proaste te simți slab, obosit și trebuie să cedezi în fața organismului tău odihnindu-te, dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiti la maximum de starea de bine. Tratamentul meu este încă în curs de desfășurarea și va dura încă câteva luni”, a scris Prințesa de Wales pe Instagram vineri, 14 iunie.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sophie Windsor și Prințesa Beatrice profimedia 0883623568 jpg
Regele Willem Alexander pilot   Ministerul Apararii din Olanda, Casa Regala olandeza (3) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Regina Rania și Brigitte Macron profimedia 0884287636 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg
Regele Marii Britanii Charles al III lea, Împăratul Japoniei Naruhito, Împărăteasa Masako și Regina Marii Britanii Camilla, Profimedia (2) jpg
Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg
Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg