Cel mai frumușel copil de la palatul regal. E mai năbădăios decât Prințul Louis, dar la fel de adorabil

9 septembrie, 2024

Are doar trei ani, dar și o personalitate puternică. Este vorba despre cel mai mic dintre cei trei copii ai soților Zara și Mike Tindall, adorabilul blond Lucas. 

Lucas Tindall fiu Zara profimedia 0905573697 jpg

Noile fotografii cu mezinul nepoatei Reginei Elisabeta și fiicei Prințesei Anne sunt pur și simplu pline de viață, băiețelul în vârstă de trei ani dându-le bătăi de cap părinților săi la un eveniment demonstrativ de echitație, sâmbăta trecută.

Mike Tindall, în special, a avut o zi plină în familie, fiind însărcinat cu supravegherea fiului său în timp ce soția sa, Zara, concura la Burghley Horse Trials.

Fostului jucător de rugby i s-au alăturat la evenimentul din weekend și fiicele lui mai mari, Mia, în vârstă de 10 ani, și Lena, în vârstă de șase ani, ultima fiind fotografiată hârjonindu-se cu fratele ei mai mic, un băiețel energic și pus pe șoții, care ne amintește de vărul lui, Prințul Louis.

Lena și Louis l-au ținut încontinuu în priză pe ginerele Prințesei Anne, care a fost nevoit să alerge după ei și să le acorde atenție ambilor săi copii mai mici, în timp ce Zara concura la show-ul ecvestru.

Adorabilul băiețel s-a născut pe 21 martie 2021, iar venirea lui pe lume a fost una neconvențională, la reședința Prințesei Anne din Gatcombe Park, Gloucestershire. "A sosit foarte repede. Nu am mai ajuns la spital. S-a născut pe podeaua băii", a descris Mike momentul nașterii fiului său, numind-o pe soția „o războinică” neînfricată.

Zara Tindall fiu Lucas profimedia 0794565437 jpg

Lucas Philip a fost botezat după străbunicul său, răposatul Prinț Philip, și după tatăl lui Mike, Philip Tindall. Lucas este, de asemenea, al zecelea strănepot al regretatei Regine Elisabeta și este extrem de apropiat ca vârstă de doi dintre verii săi, August Philip Hawke Brooksbank, fiul cel mare al Prințesei Eugenie, și Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, fiica lui Meghan și a lui Harry.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg