Cel mai important an al Prințului Archie, odată ce va împlini 5 ani. Ce se schimbă pentru fiul lui Harry

8 aprilie, 2024

Prințul Archie va împlini cinci ani pe 6 mai, iar anul acesta va fi cel mai important de până acum.

Chiar dacă lui Meghan și lui Harry le place să păstreze detaliile legate de cei doi copii ai lor departe de ochii publicului, în ultimii cinci ani au împărtășit ocazional informații despre fiul lor cel mare.

Prințul Harry cu Prințul Archie  foto   Profimedia jpg

Așa am aflat, de exemplu, că băiețelului cu păr roșcovan îi place să folosească la micul dejun aparatul pentru vafe pe care regretata Regina Elisabeta i l-a făcut cadou în 2021 sau de legătura sa excepțional de strânsă cu bunica sa, Doria Ragland.

Anul acesta, însă, vine cu schimbări majore pentru primul născut al Ducilor de Sussex.

Ei bine, băiețelul care va împlini în curând cinci ani va începe școala elementară. Într-adevăr, în America, copiii încep școala primară în septembrie, după ce împlinesc cinci sau șase ani.

Încă nu s-a aflat unde va studia tânărul prinț, dar potrivit unui vecin din Montecito al familiei de Sussex, Richard Mineards, citat de revista Hello!, zona în care locuiesc Harry și Meghan este bogată în școli bine văzute. "Avem aici o școală primară foarte bună, numită Montecito Union School, care are printre elevi o mulțime de copii ai celor bogați și faimoși", dezvăluie acesta.

Tot în acest an, micuțul Archie poate chiar să se întoarcă în Marea Britanie, alături de părinții săi, din două motive majore.

Primul este acela că tatăl său, Harry, și bunicul său, Regele Charles, au devenit mai apropiați de la știrea despre diagnosticul de cancer primit de suveran. Un alt motiv pentru care Archie s-ar putea întoarce în Regat ar putea fi legat de nunta Ducelui de Westminster, Hugh Grosvenor, care este și nașul lui Archie.

Hugh urmează să se căsătorească cu viitoarea sa soție, Olivia Henson, pe 7 iunie 2024, iar Meghan și Harry s-ar putea număra printre invitați, alături de copiii lor, Archie și Lilibet, o informație care n-a fost, însă, confirmată oficial. Dacă se întâmplă asta, copiii ducilor vor avea ocazia să interacționeze cu verișorii lor mai mari, Prinții George, Charlotte și Louis, iar asta sună cât se poate de bine pentru armonia regală.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg