Cel mai negru coșmar al Prințului Harry și al lui Meghan Markle s-a adeverit. Al lor ”annus horribilis”

28 decembrie, 2023

Fanii regali își amintesc celebrul discurs al Reginei Elisabeta a II-a, care a catalogat anul 1992 drept ”annus horribilis” pentru familia regală britanică. Se pare că și Ducii de Sussex au trecut printr-un asemenea an.

harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg

Nimeni și nimic nu prevestea un asemenea declin, mai ales că au început 2023 fulminant: deja documentarul lor Netflix rula de o lună pe gigantul de streaming, iar în ianuarie Prințul Harry își lansa autobiografia ”Rezervă”. Nu doar că Spare nu a fost un succes, dar au urmat numeroase glume și jocuri de cuvinte gen ”Spare us” (Mai scutește-ne).

Lamentările se pare că nu au fost rețeta succesului pentru Harry și Meghan Markle. Un specialist regal afirmă că dacă am putea cataloga 2023 pentru Ducii de Sussex, am putea afirma cu ușurință că acesta a fost al lor ”annus horribilis”.

”Cel mai negru coșmar al lui Harry și al lui Meghan Markle s-a adeverit”, susține o comentatoare regală. Potrivit expertei Daniela Elser, această concluzie a fost formulată de publicația Hollywood Reporter, care a rezumat într-un cuvânt anul pentru Ducii de Sussex.

”Nu putem spune că steaua lor a pălit în intensitate, ci că s-a stins de-a dreptul!”. Lovitura de grație a venit de la publicația Hollywood Reporter, care i-a desemnat "cei mai mari ratați de la Hollywood", perdanții lui 2023!

Verdictul dureros nu a fost dat de un oarecare, ci de o sursă mondenă cunoscută drept  "biblia showbiz-ului". The Hollywood Reporter este văzută ca o publicație extrem de influentă pentru industrie, iar concluziile lor au fost covârșitoare pentru Meghan Markle și Prințul Harry, catalogați cei mai mari ratați/perdanți în 2023.

Adică, un adevărat ”annus horribilis”, ca s-o cităm pe regretata Regină Elisabeta. În 1992, anul care marca Jubileul său de rubin, într-un discurs susținut la Guildhall pe 24 noiembrie, fosta suverană mărturisea neașteptat că a trăit un an pe care nu și l-ar mai fi dorit repetat.

A fost, într-adevăr, un an oribil pentru familia regală. Regina Elisabeta a II-a a suferit o serie de dezastre în 1992, atât personale, cât și simbolice: trei dintre copiii săi și-au încheiat căsniciile! Familia regală a fost afectată de scandal în tabloide, iar casa ei dragă din copilărie a luat foc. Cu acel an, scandalurile și necazurile au spulberat mitul regal.

Mitul regal este spulberat și pentru Ducii de Sussex, care sunt sfătuiți să facă în așa fel și să se împace cu regalii. Se pare că forța și interesul oamenilor pentru ei vine doar pentru statutul lor regal. Cei doi au rămas fără reședința britanică, Casa Regală îi ignoră, iar popularitatea lor este mai jos ca niciodată, nu doar în Marea Britanie, ci inclusiv în SUA.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg