Cel mai popular membru regal britanic în SUA. Nu este Kate Middleton, nici Meghan Markle

16 mai, 2023

În ciuda multiplelor contestații ale membrilor familiei regale în SUA, încă există interes din partea americanilor în legătură cu viața și dramele iscate în cea mai cunoscută familie regală din lume.

Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg

Și cea mai la modă, întrucât evenimentele recente care se tot succed îi fac pe aceștia să fie cei mai pomeniți, dintre toți regalii din lume.

Saga William și Harry, drama Prințesei Diana, moartea Elisabetei, încoronarea lui Charles și duelul subtil al cumnatelor regale Kate și Meghan întrețin interesul și dorința americanilor de a sta cu ochii pe monarhia britanică.

Recent, s-a alcătuit un top al celor mai populari membri regali britanici.

Pe primul loc iată însă că nu este o doamnă, ci controversatul Prinț Harry, cel care a stârnit atenția tuturor prin documentarul Netflix recent difuzat și publicarea autobiografiei ”Rezervă”. Contestatul fiu al Regelui Charles este, în mod cert, cel mai popular mebru regal britanic în SUA. Studiul l-a declarat pe Ducele de Sussex cel mai popular regal, cu 33,8% din voturi. Mai mult, este favoritul în 36 de state americane, dar și cel mai popular atât pentru femei, cât și pentru bărbați și în toate categoriile de vârstă.

Locul 2 nu este ocupat de soția Prințului Harry, ci de rivala sa de o viață: Prințesa Kate Middleton. Soția Prințului William este extrem de populară în întreaga lume, iată însă că nu a reușit în America să-și surclaseze cumnatul. Prințesa de Wales a obținut 29.6% dintre voturi.

Pe locul 3, se află Prințul William, cu 22% din voturi, în timp ce Ducesa de Sussex ocupă abia locul 4 în topul regalilor populari, cu 18.6% dintre voturi.

Regele Charles se află pe locul 5 în topul popularității, în ciuda recentei sale încoronări, iar soția sa, Regina Camilla, ocupă abia locul 7, în topul regalilor populari.

Pe locul 6 se situează Prințesa Anne, pe 8 Prințesa Beatrice, pe 9 Prințesa Eugenie și locul 10 este ocupat de noul Duce de Edinburgh, Prințul Edward.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg
Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (3) jpeg
Regina Rania bleu (1) jpg
Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png
5 regina elisabeta a marii britanii tanara 3 jpg jpeg
Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg
Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0741589185 jpg
Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg
Regele Charles, Regina Camilla  sursa   GettyImages jpg
regele charles (11) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
kate middleton costum roz (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg