Cel mai recent proiect de la școală al Prințului Louis îl va face pe bunicul Charles atât de mândru

25 mai, 2023

Copiii prințului și prințesei de Wales, nepoții Regelui Charles, merg la o școală din Berkshire.

regele charles si printul louis jpg

Prințesa de Wales a dezvăluit acum două zile, în cadrul vizitei sale de la Chelsea Flower Show care e cel mai recent proiect de la școală al Prințului Louis, fiul ei cel mic. E un proiect de care bunicul micuțului, Regele Charles, ar fi foarte mândru.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a stat de vorbă cu mai mulți elevi în timpul vizitei sale de la Chelsea Flower Show. În timp ce stătea așezată pe o păturică, Kate Middleton a vorbit despre ce plante cresc copiii la școală, printre care și floarea-soarelui. Kate Middleton a spus: „Devin atât de mari, nu-i așa?".

Apoi a adăugat: „Louis crește fasole la școală. Le pui într-o cană și poți vedea cum cresc rădăcinile. Se fac mari repede, ca și floarea-soarelui". 

Bunicul lui Louis, Regele Charles, este renumit pentru dragostea sa pentru grădinărit și a dezvoltat agricultura ecologică pe terenul casei sale din Gloucestershire, Highgrove. Într-un interviu acordat la Radio 4 în 2021 august, Regele Charles a dezvăluit că dragostea sa pentru cultivarea propriilor legume provine din copilărie. „Eu și sora mea aveam un mic loc cu legume. Ne-am distrat de minune încercând să cultivăm roșii, mai degrabă fără succes, și lucruri de genul acesta”.

Regele Charles a adăugat apoi: „La Palatul Buckingham a existat un grădinar șef minunat, se numea domnul Nutbeam. A fost foarte priceput și ne-a ajutat puțin, pe mine și pe sora mea, cu mica grădină pe care o aveam.

Nimic nu poate fi mai bun decât ceea ce ai cultivat chiar tu, nu-i așa? Acesta este un alt motiv pentru care consider întotdeauna că este atât de important să găsim modalități de a-i încuraja pe copii să cultive legume și altele la școală”.

Prințul William și Kate Middleton sunt mari susținători ai activităților în aer liber și ai impactului pozitiv pe care natura și exercițiile fizice în aer liber îl pot avea asupra sănătății mentale a oamenilor. În acest spirit își cresc și copiii, pe Prințul George, Prințesa Charlotte și pe Prințul Louis. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images