Cel mai recent proiect de la școală al Prințului Louis îl va face pe bunicul Charles atât de mândru

25 mai, 2023

Copiii prințului și prințesei de Wales, nepoții Regelui Charles, merg la o școală din Berkshire.

regele charles si printul louis jpg

Prințesa de Wales a dezvăluit acum două zile, în cadrul vizitei sale de la Chelsea Flower Show care e cel mai recent proiect de la școală al Prințului Louis, fiul ei cel mic. E un proiect de care bunicul micuțului, Regele Charles, ar fi foarte mândru.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a stat de vorbă cu mai mulți elevi în timpul vizitei sale de la Chelsea Flower Show. În timp ce stătea așezată pe o păturică, Kate Middleton a vorbit despre ce plante cresc copiii la școală, printre care și floarea-soarelui. Kate Middleton a spus: „Devin atât de mari, nu-i așa?".

Apoi a adăugat: „Louis crește fasole la școală. Le pui într-o cană și poți vedea cum cresc rădăcinile. Se fac mari repede, ca și floarea-soarelui". 

Bunicul lui Louis, Regele Charles, este renumit pentru dragostea sa pentru grădinărit și a dezvoltat agricultura ecologică pe terenul casei sale din Gloucestershire, Highgrove. Într-un interviu acordat la Radio 4 în 2021 august, Regele Charles a dezvăluit că dragostea sa pentru cultivarea propriilor legume provine din copilărie. „Eu și sora mea aveam un mic loc cu legume. Ne-am distrat de minune încercând să cultivăm roșii, mai degrabă fără succes, și lucruri de genul acesta”.

Regele Charles a adăugat apoi: „La Palatul Buckingham a existat un grădinar șef minunat, se numea domnul Nutbeam. A fost foarte priceput și ne-a ajutat puțin, pe mine și pe sora mea, cu mica grădină pe care o aveam.

Nimic nu poate fi mai bun decât ceea ce ai cultivat chiar tu, nu-i așa? Acesta este un alt motiv pentru care consider întotdeauna că este atât de important să găsim modalități de a-i încuraja pe copii să cultive legume și altele la școală”.

Prințul William și Kate Middleton sunt mari susținători ai activităților în aer liber și ai impactului pozitiv pe care natura și exercițiile fizice în aer liber îl pot avea asupra sănătății mentale a oamenilor. În acest spirit își cresc și copiii, pe Prințul George, Prințesa Charlotte și pe Prințul Louis. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg