Cel mai recent proiect de la școală al Prințului Louis îl va face pe bunicul Charles atât de mândru

25 mai, 2023

Copiii prințului și prințesei de Wales, nepoții Regelui Charles, merg la o școală din Berkshire.

regele charles si printul louis jpg

Prințesa de Wales a dezvăluit acum două zile, în cadrul vizitei sale de la Chelsea Flower Show care e cel mai recent proiect de la școală al Prințului Louis, fiul ei cel mic. E un proiect de care bunicul micuțului, Regele Charles, ar fi foarte mândru.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a stat de vorbă cu mai mulți elevi în timpul vizitei sale de la Chelsea Flower Show. În timp ce stătea așezată pe o păturică, Kate Middleton a vorbit despre ce plante cresc copiii la școală, printre care și floarea-soarelui. Kate Middleton a spus: „Devin atât de mari, nu-i așa?".

Apoi a adăugat: „Louis crește fasole la școală. Le pui într-o cană și poți vedea cum cresc rădăcinile. Se fac mari repede, ca și floarea-soarelui". 

Bunicul lui Louis, Regele Charles, este renumit pentru dragostea sa pentru grădinărit și a dezvoltat agricultura ecologică pe terenul casei sale din Gloucestershire, Highgrove. Într-un interviu acordat la Radio 4 în 2021 august, Regele Charles a dezvăluit că dragostea sa pentru cultivarea propriilor legume provine din copilărie. „Eu și sora mea aveam un mic loc cu legume. Ne-am distrat de minune încercând să cultivăm roșii, mai degrabă fără succes, și lucruri de genul acesta”.

Regele Charles a adăugat apoi: „La Palatul Buckingham a existat un grădinar șef minunat, se numea domnul Nutbeam. A fost foarte priceput și ne-a ajutat puțin, pe mine și pe sora mea, cu mica grădină pe care o aveam.

Nimic nu poate fi mai bun decât ceea ce ai cultivat chiar tu, nu-i așa? Acesta este un alt motiv pentru care consider întotdeauna că este atât de important să găsim modalități de a-i încuraja pe copii să cultive legume și altele la școală”.

Prințul William și Kate Middleton sunt mari susținători ai activităților în aer liber și ai impactului pozitiv pe care natura și exercițiile fizice în aer liber îl pot avea asupra sănătății mentale a oamenilor. În acest spirit își cresc și copiii, pe Prințul George, Prințesa Charlotte și pe Prințul Louis. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Charles, William și Harry jpg
Printul Harry GettyImages 1258476251 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Regele Thailandei profimedia 0573895261 (3) jpg
kate cu tiara jpg