Cele 3 îndrumări ale lui Carole Middleton pentru a o susține pe Kate în lupta cu cancerul

4 aprilie, 2024

Mama Prinţesei de Wales a urmat trei linii directoare clare care i-au permis să fie unul dintre cei mai mari susținători ai lui Kate Middleton în timpul bolii acesteia.

Carole Middleton la Incoronare  GettyImages 1252743504 jpg

Deși întreaga familie Middleton a susținut-o foarte mult pe Kate, există o figură care iese în evidență mai presus de toate celelalte: cea a lui Carole Middleton. Mama Prințesei de Wales a fost alături de prima ei născută în fiecare moment important, de la viața publică a acesteia, trecând prin relația cu Prinţul William, la nunta ei și la nașterea celor trei copii. Acum, când sănătatea ei este atât de compromisă, soția lui Michael Middleton nu a ezitat să fie umărul de sprijin pentru Kate.

Un prieten de familie a vorbit pentru 'The Independent', subliniind sprijinul neprețuit pe care mama lui Kate l-a acordat Prințului și Prințesei de Wales. Mai exact, a lăsat să se înțeleagă că aceasta a urmat trei linii directoare foarte clare pentru a-și însoți fiica în acest proces: salvare, reasigurare și sprijin. "Ea le-a venit în ajutor, i-a liniștit și a fost un mare sprijin pentru Kate și William atunci când au aflat vestea", a declarat sursa citată de publicaţia 'The Independent'.

Și nu doar atât! Într-un moment în care forțele slăbesc și lumea pare să se destrame, "Carole a fost forța motrice care a ținut familia unită cu minim de agitație și maxim de modestie", a mai spus aceeaşi sursă. Acest lucru a fost deja evident după externarea lui Kate din spital, când Carole Middleton a preluat îngrijirea celor trei nepoți ai ei. Ea i-a dus la evenimente extrașcolare, le-a pregătit masa și i-a însoțit în această perioadă foarte ciudată din viața lor. "A fost o adevărată Mary Poppins", a declarat sursa.

Această apropiere și implicare este doar o dovadă în plus că legătura dintre Carole și Michael Middleton și Prințul și Prințesa de Wales este foarte strânsă. Duncan Larcombe, comentator și biograf regal, a explicat pentru "The Mirror" că nu are nicio îndoială că soții Middleton îi vor susține pe deplin pe viitorii monarhi. "Cred că au fost primii care au știut când Kate a aflat, iar de atunci au jucat un rol important în susținerea familiei", a spus Larcombe.

Mai mult, această protecție nu ar fi doar pentru Kate și copiii ei, ci și pentru fiul lui Charles al III-lea. "William este considerat ca un fiu de Carole și Michael Middleton, și aşa a fost întotdeauna. Unul dintre lucrurile care a întărit în mod clar relația dintre William și Kate încă de la început a fost faptul că ea provenea dintr-o familie foarte unită. Este ceva ce a lipsit în viața lui", a spus Duncan.Recente pe Ok! Magazine

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg