Cele 3 îndrumări ale lui Carole Middleton pentru a o susține pe Kate în lupta cu cancerul

4 aprilie, 2024

Mama Prinţesei de Wales a urmat trei linii directoare clare care i-au permis să fie unul dintre cei mai mari susținători ai lui Kate Middleton în timpul bolii acesteia.

Carole Middleton la Incoronare   GettyImages 1252743504 jpg

Deși întreaga familie Middleton a susținut-o foarte mult pe Kate, există o figură care iese în evidență mai presus de toate celelalte: cea a lui Carole Middleton. Mama Prințesei de Wales a fost alături de prima ei născută în fiecare moment important, de la viața publică a acesteia, trecând prin relația cu Prinţul William, la nunta ei și la nașterea celor trei copii. Acum, când sănătatea ei este atât de compromisă, soția lui Michael Middleton nu a ezitat să fie umărul de sprijin pentru Kate.

Un prieten de familie a vorbit pentru 'The Independent', subliniind sprijinul neprețuit pe care mama lui Kate l-a acordat Prințului și Prințesei de Wales. Mai exact, a lăsat să se înțeleagă că aceasta a urmat trei linii directoare foarte clare pentru a-și însoți fiica în acest proces: salvare, reasigurare și sprijin. "Ea le-a venit în ajutor, i-a liniștit și a fost un mare sprijin pentru Kate și William atunci când au aflat vestea", a declarat sursa citată de publicaţia 'The Independent'.

Și nu doar atât! Într-un moment în care forțele slăbesc și lumea pare să se destrame, "Carole a fost forța motrice care a ținut familia unită cu minim de agitație și maxim de modestie", a mai spus aceeaşi sursă. Acest lucru a fost deja evident după externarea lui Kate din spital, când Carole Middleton a preluat îngrijirea celor trei nepoți ai ei. Ea i-a dus la evenimente extrașcolare, le-a pregătit masa și i-a însoțit în această perioadă foarte ciudată din viața lor. "A fost o adevărată Mary Poppins", a declarat sursa.

Această apropiere și implicare este doar o dovadă în plus că legătura dintre Carole și Michael Middleton și Prințul și Prințesa de Wales este foarte strânsă. Duncan Larcombe, comentator și biograf regal, a explicat pentru "The Mirror" că nu are nicio îndoială că soții Middleton îi vor susține pe deplin pe viitorii monarhi. "Cred că au fost primii care au știut când Kate a aflat, iar de atunci au jucat un rol important în susținerea familiei", a spus Larcombe.

Mai mult, această protecție nu ar fi doar pentru Kate și copiii ei, ci și pentru fiul lui Charles al III-lea. "William este considerat ca un fiu de Carole și Michael Middleton, și aşa a fost întotdeauna. Unul dintre lucrurile care a întărit în mod clar relația dintre William și Kate încă de la început a fost faptul că ea provenea dintr-o familie foarte unită. Este ceva ce a lipsit în viața lui", a spus Duncan.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg