Cele mai de preț accesorii purtate de Kate. Ce piese curpinde și cât costă colecția de bijuterii a Ducesei de Cambridge!

De când a devenit Ducesă de Cambridge, de la căsătoria cu Prințul William din 2011, Kate a avut acces la bijuteriile din vistieria Casei Regale Britanice, iar fiecare apariție a ei a fost una strălucitoare, cu accesorii moștenire da familie de mii de lire sterline, sau piese noi de la branduri consacrate.

În turneul regal din Germania, Kate a purtat inelul de logodnă cu safir de 300.000 de lire sterline și un ceas de la Cartier.

De șase ani, de când este căsătorită cu Prințul William, Kate Middleton a strâns o colecție impresionantă de bijuterii, demnă de o prințesă. Nu numai că are acces la bijuteriile cu pietre prețioase ale Reginei Elisabeta a II-a, sau cele care i-au aparținut Prințesei Diana, dar alege și accesorii noi din ultimele colecții ale designerilor. Este greu de aproximat câte piese cuprinde colecția Ducesei, însă una dintre cele mai importante bijuterii  este reprezentată de inelul de logodnă cu safir și diamant, piesă care i-a aparținut Prințesei Diana și care costă în jurul a 300.000 de lire sterline. În una dintre zilele în care s-a aflat în turneul regal din Germania, Kate a purtat inelul valoros alături de un ceas Cartier în valoare de 4.600 de lire sterline, piesă care ar fi un cadou de la Prințul William.

Deși este o prințesă, Kate a purtat și piese mai puțin valoroase care i-au scos ținutele din anonimat. Prin 2013 a ales să poarte un colier statement cu pietre care nu era nici dintr-un metal prețios și nici încrustat cu diamante, ci o piesă de la Zara în valoare de 20 de lire sterline. Uite ce colecție impresionantă de bijuterii are și cât costă fiecare piesă!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA