Cele mai elegante prinţese

29 martie, 2016
cele mai elegante printese jpeg

Frumuse┼úea este str─âlucitoare ├«n special ├«n combina┼úie cu elegan┼úa. De aceea, prin┼úesele lumii fac parte din femeile cele mai demne de urmat, ca elegan┼ú─â ┼či ca educa┼úie. Acestea nu mai sunt ├«n c─âutarea prin┼úului fermec─âtor, c─âci elegan┼úa prezen┼úelor regale ├«┼či spune cuv├óntul. Iat─â un top al celor mai elegante prin┼úese.

Alexandra de Luxembourg, Ziua naţională, 2008

Prin┼úesa Alexandra de Luxembourg, n─âscut─â pe 16 februarie 1991 este al patru copil ┼či singura fiic─â a ducelui Henri ┼či ducesei Maria Teresa. Prin┼úesa este pasionat─â de literatur─â, av├ónd studii aprofundate ├«n acest domeniu.

Prinţesa Ameera

Prin┼úesa Ameera bint Aidan bin Nayef Al-Taweel Al-Otaibi este n─âscut─â pe 6 noiembrie 1983, este so┼úia prin┼úului Alwaleed al Talal. Este o prin┼úes─â din Arabia Saudit─â ┼či este vice-pre┼čedinte la o funda┼úie de caritate ├«n ┼úara de origine.

Charlene, prinţesă de Monaco

Charlene, prinţesa de Monaco, născută la 25 ianuarie 1978, prinţesa este căsătorită cu Albert al II-lea, prinţ de Monaco. Prinţesa a fost prima reprezentată de înot la olimpiade a Africii de Sud, iar acum este ambasador al olimpiadelor speciale.

Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi, prin┼úes─â de Monaco, n─âscut─â la 3 august 1986, este fiica prin┼úesei de Hanover, Caroline ┼či a lui Stefano Casiraghi. Prin┼úesa are o carier─â de succes ca ecvestru ├«mpreun─â cu o carier─â str─âlucitoare ca jurnalist.

Prinţesa Madeleine, ducesă de Suedia, la nunta sa în 2013

Prin┼úesa Madeleine, duces─â de Suedia, este n─âscut─â la 10 iunie 1982, fiind mezina Regelui Carl XVI Gustaf ┼či Regina Silvia a Suediei. Prin┼úesa vorbe┼čte fluent englez─â, german─â ┼či suedez─â ┼či este licen┼úiat─â a universit─â┼úii de arte ├«n Suedia.

Prinţesa Tatiana la o nuntă regală în Suedia, 2015

Prin┼úesa Tatiana a Greciei, n─âscut─â la 28 august 1980, este c─âs─âtorit─â cu prin┼úul Nikolas al Greciei ┼či Danemarc─âi. Prin┼úesa are o diplom─â ├«n studii sociologice.

Prinţesa Victoria a Suediei

Victoria, prin┼úesa ├«ncoronat─â a Suediei, este n─âscut─â la 14 iulie 1977, este cea mai mare dintre fiicele Regelui Carl XVI Gustaf  ┼či Reginei Silvia a Suediei. Prin┼úesa este c─âs─âtorit─â cu prin┼úul Daniel, duce de Vastergotland. A studiat ├«n Fran┼úa ┼či are diplom─â ├«n domeniul artelor.

Prinţesa încoronată a Norvegiei, Mette-Marit

Mette-Marit, prin┼úesa ├«ncoronat─â a Norvegiei, n─âscut─â la 19 august 1979, este c─âs─âtorit─â cu prin┼úul ├«ncoronat Haakon. De┼či prin┼úesa a fost o fire extrem de rebel─â ├«n tinere┼úe, dup─â ce l-a cunoscut pe viitorul s─âu so┼ú a ├«nceput s─â se lini┼čteasc─â ┼či s─â devin─â un exemplu la casa regal─â a Norvegiei.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg