Cele mai elegante prinţese

29 martie, 2016
cele mai elegante printese jpeg

Frumuseţea este strălucitoare în special în combinaţie cu eleganţa. De aceea, prinţesele lumii fac parte din femeile cele mai demne de urmat, ca eleganţă şi ca educaţie. Acestea nu mai sunt în căutarea prinţului fermecător, căci eleganţa prezenţelor regale îşi spune cuvântul. Iată un top al celor mai elegante prinţese.

Alexandra de Luxembourg, Ziua naţională, 2008

Prinţesa Alexandra de Luxembourg, născută pe 16 februarie 1991 este al patru copil şi singura fiică a ducelui Henri şi ducesei Maria Teresa. Prinţesa este pasionată de literatură, având studii aprofundate în acest domeniu.

Prinţesa Ameera

Prinţesa Ameera bint Aidan bin Nayef Al-Taweel Al-Otaibi este născută pe 6 noiembrie 1983, este soţia prinţului Alwaleed al Talal. Este o prinţesă din Arabia Saudită şi este vice-preşedinte la o fundaţie de caritate în ţara de origine.

Charlene, prinţesă de Monaco

Charlene, prinţesa de Monaco, născută la 25 ianuarie 1978, prinţesa este căsătorită cu Albert al II-lea, prinţ de Monaco. Prinţesa a fost prima reprezentată de înot la olimpiade a Africii de Sud, iar acum este ambasador al olimpiadelor speciale.

Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi, prinţesă de Monaco, născută la 3 august 1986, este fiica prinţesei de Hanover, Caroline şi a lui Stefano Casiraghi. Prinţesa are o carieră de succes ca ecvestru împreună cu o carieră strălucitoare ca jurnalist.

Prinţesa Madeleine, ducesă de Suedia, la nunta sa în 2013

Prinţesa Madeleine, ducesă de Suedia, este născută la 10 iunie 1982, fiind mezina Regelui Carl XVI Gustaf şi Regina Silvia a Suediei. Prinţesa vorbeşte fluent engleză, germană şi suedeză şi este licenţiată a universităţii de arte în Suedia.

Prinţesa Tatiana la o nuntă regală în Suedia, 2015

Prinţesa Tatiana a Greciei, născută la 28 august 1980, este căsătorită cu prinţul Nikolas al Greciei şi Danemarcăi. Prinţesa are o diplomă în studii sociologice.

Prinţesa Victoria a Suediei

Victoria, prinţesa încoronată a Suediei, este născută la 14 iulie 1977, este cea mai mare dintre fiicele Regelui Carl XVI Gustaf  şi Reginei Silvia a Suediei. Prinţesa este căsătorită cu prinţul Daniel, duce de Vastergotland. A studiat în Franţa şi are diplomă în domeniul artelor.

Prinţesa încoronată a Norvegiei, Mette-Marit

Mette-Marit, prinţesa încoronată a Norvegiei, născută la 19 august 1979, este căsătorită cu prinţul încoronat Haakon. Deşi prinţesa a fost o fire extrem de rebelă în tinereţe, după ce l-a cunoscut pe viitorul său soţ a început să se liniştească şi să devină un exemplu la casa regală a Norvegiei.



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg