Cele mai emoţionante fotografii din acest an cu Prinţul Harry. Cum a fost surprins în Africa?

23 iulie, 2018
prince harry africa child z jpeg

Luna trecută, Prinţul Harry a făcut o vizită în Africa de Sud, unde a fost fără Meghan Markle. El a ajuns în Lesotho şi a inaugurat o sală de mese la centrul Phelisanong Children.

image

Vizita din Africa a avut ca scop ajutorarea copiiilor bolnavi de HIV şi a fost făcută în numele fundaţiei caritabile Sentebale, căreia Ducele de Sussex i-a pus bazele în anul 2006 împreună cu Prinţul Seeiso.

„Ducele a fost într-o vizită oficială pentru a vedea munca celor de la Sentebale într-o tabără pentru copii şi tineri defavorizaţi, care iau parte la proiectele iniţiate de fundaţia de caritate. Pe parcursul vizitei sale de muncă, acesta a vizitat una dintre comunităţile plasate sub responsabilitatea organizaţiei Sentebale, care au ajutat la deschidea unei săli de mese. Aceasta a fost finanţată de fundaţie şi va fi un loc al copiilor unde vor putea mânca împreună şi se vor putea juca“, spunea purtătorul de cuvânt al familiei regale imediat după vizita lui Harry din Africa.

De când s-a întors din Africa şi până acum, nicio fotografie oficială din Lesotho cu Prinţul Harry nu a fost făcută publică. Însă, chiar înainte ca Ducele de Sussex să ajungă la Amsterdam, la conferinţa internaţională despre combaterea HIV, familia regală a făcut publice câteva fotografii cu acesta din Africa. În imagini, Prinţul Harry apare alături de câţiva copii de culoare alături de care el se joacă.

image


Recente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg