Cele mai frumoase imagini cu prinţesa Charlene de Monaco

21 ianuarie, 2016
Prince Albert Of Monaco Celebrates 10 Years On The Throne : Day 1 jpeg

Soţia Prinţului Albert de Monaco este văzută drept una dintre cele mai stilate prinţese din Europa. Stilul ei vestimentar, predominant elegant, este un etalon pentru multe fashioniste din lume. Haideţi să vedem şi noi, aşadar, cele mai frumoase imagini cu prinţesa Charlene de Monaco şi cele mai stilate ţinute ale ei din ultima vreme!

Comentariile aparţin stilistului revistei OK!, Madena Pasăre.

Vintage

image

Monte Carlo TV festival, iunie

Faţă de Kate, Charlene are gusturi ceva mai rafinate când vine vorba de alegerea pantofilor, sandalele Hermes fiind o dovadă clară. Alături de rochia cu drapaje şi cerceii candelabru, acestea creează un look perfect pentru covorul roşu.

Ralph lauren

image

Eveniment Crucea Roşie, noiembrie

Singurul lucru care deranjează aici sunt ochelarii de soare purtaţi pe cap, care nu lasă să se vadă foarte bine noua tunsoare pixie. În rest, rochia şi paltonul sunt croite impecabil, iar mixul de negru şi maro este ideal pentru o ţinută de zi.

Akris

image

Prezentarea oficială a moştenitorilor, ianuarie

Să porţi alb iarna este cam riscant, dar această apariţie merită toate aplauzele. Paltonul din caşmir este impecabil executat, iar mixul cu rochia în aceeaşi nuanţă şi cizmele gri conferă un look foarte rafinat. Cerceii cu perle au fost bine aleşi. Bravo!

Cele mai frumoase imagini cu prinţesa Charlene de Monaco

Tommy Hilfiger

image

Jubileul de 10 ani de domnie a Prinţului Albert, iulie

Îmi pare rău să spun asta, dar rochia nu îi vine bine prinţesei, mai ales în partea de jos. Totuşi, nuanţa pudrată de roz dă un aer rafinat ţinutei. Coafura şi machiajul sunt perfecte!

Ralph Lauren

image

Monte Carlo TV festival, iunie

Simplă, dar de efect! Aşa ar putea fi descrisă această rochie. Liniile drepte, care pun în valoare silueta fără cusur a prinţesei, şi buzunarele aplicate simetric sunt detaliile perfecte pentru un look ultra-şic. Rujul roşu creează un contrast frumos cu albul rochiei.

Christian Dior

image

Princess Grace Awards Gala, septembrie

Wow! Aceasta este una dintre apariţiile memorabile ale prinţesei. Deşi rochia are o linie simplă, ceea ce atrage atenţia este materialul din care este croită. Mixul de bleumarin şi paiete roşii este spectaculos, dând ţinutei un aer glam.