Cele mai frumoase regine ale lumii

20 august, 2015
regina raniaaa jpeg

În lumea modernă în continuă expansiune şi dezvoltare, monarhia nu a încetat să existe, uneori chiar având un impact extraordinar asupra ţărilor unde mai funcţionează. Multe femei regale ale lumii sunt foarte populare în ţările lor, cele mai multe fiind foarte implicate în viaţa socială, politică sau în acţiuni caritabile.

image

Cele mai frumoase regine ale lumii – frumoasă, deşteaptă şi cu suflet mare, regina Rania mult iubită 

Regina Rania a Iordaniei, căsătorită cu prinţul Abdullah bin Al-Hussein, are patru copii şi a obţinut o diplomă în Administrarea Afacerilor de la Universitatea Americană din Cairo. Născută la 31 august 1970, regina Raina este foarte apreciată în ţara sa, mai ales datorită acţiunilor de dialogare între diferitele culturi în legătură cu educaţia şi schimbarea socială de care lumea are nevoie.

Regina Jetsun Pema Wangchuck a Bhutan-ului este născută pe 4 iunie 1990 şi este soţia regelui Jigme Khesar Namgyel Wangchuck. Regina este de o delicateţe neobişnuită, îi plac artele, pictura şi, ciudat lucru, baschetul.

Frumoasă şi talentată prinţesa încoronată Victoria a Suediei este fiica regelui Carl XVI Gustaf şi reginei Silvia. Este căsătorită cu prinţul Daniel, duce de Vastergotland şi a studiat în Franţa la Universitatea Yale, apoi a absolvit Universitatea Uppsala cu diplomă în arte.

image

Cele mai frumoase regine ale lumii – prinţese şi regine deosebite, implicate în diverse activităţi sociale

Absolventă a studiilor în sociologie, prinţesa Tatiana a Greciei este căsătorită cu Nikolas, prinţ al Greciei şi Danemarcăi. Născută la 28 august 1980, prinţesa a studiat la Georgetown.

Mette-Marit, prinţesă a Norvegiei, este căsătorită cu prinţul Haakon. Născută la 19 august 1973, prinţesa Mette-Marit a fost o persoană extrem de rebelă până să îl cunoască pe prinţ. A absolvit diploma de disertaţie în studii de management executiv.

Mary, prinţesă de Danemarca şi contesă a Monpezat, este căsătorită cu prinţul de Danemarca Frederik, pe carel-a întâlnit în Sydney într-un pub în vara lui 2000. Născută pe 5 februarie 1972, prinţesa Mary are o diplomă în comerţ şi drept de la Universitatea din Tasmania.

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei, născută la 22 septembrie 1971, este singura fiică a regelui Harald V şi reginei Sonja. A obţinut o diplomă în psihoterapie, dar încă nu profesează în domeniu. Scrie cărţi pentru copii şi televizează basme norvegiene pentru copii.

Prinţesa Keisha Omilana a Nigeriei s-a măritat cu prinţul Adebayo Omilana al tribului Yoruba. Are o diplomă în modă şi ea însăşi este model. A apărut în emisiuni televizate, precum 30 Rock şi SNL.

Cele mai frumoase regine ale lumii – absolvente a unor universităţi cu renume şi extrem de talentate

Prinţesa Haya bint Al Hussein a Iordaniei, născută pe 3 mai 1974, este fiica regelui Hussein al Iordaniei şi celei de-a treia lui soţii, regina Alia. Este absolventă a Universităţii Oxford şi are diplomă de onoare în filozofie, politică şi economie.

Prinţesa Charlotte Casiraghi de Monaco, născută pe 3 august 1986, este fiica lui Caroline, prinţesă de Hanover şi a lui Stefano Casiraghi. Prinţesa a avut o carieră de succes ca ecvestru, dar şi ca jurnalist.

Charlene, prinţesă de Monaco, născută la 25 ianuarie 1978, este căsătorită cu prinţul de Monaco Albert II. Prinţesa este fostă înotătoare olimpică a Africii de Sud, iar acum este ambasador al Jocurilor Olimpice Speciale.

Prinţesa Ameera bint Aidan bin Nayef Al-Taweel, născută la 6 noimebrie 1983 este soţia prinţului Alwaleed bin Talal. Este prinţesă a Arabiei Saudite şi este filantropistă convinsă.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg