Cele mai noi vești legate de Lilibet, fiica lor! Harry și Meghan sunt foarte emoționați

2 noiembrie, 2022
Lilibet gogoşica

Etapa importantă în care a ajuns Lilibet, fiica Ducilor de Sussex. Emoția aceasta se trăiește o dată în viață.

Și iată că marea bucurie a avut loc. Lilibet Diana a început să meargă. Este motivul unei mari mândrii, bucurii, emoții. Meghan Markle nu a ezitat să dea vestea cea mare în deja celebru podcast al său, Archetypes.

În timpul celui de-al optulea episod de pe Spotify, care s-a putut auzi de la 1 noiembrie, Ducesa de Sussex a mărturisit că micuța Lilibet abia a început să meargă.

”Are un an și câteva luni, iar Archie are puțin peste 3. Sunt prinsă în etapa aceasta frumoasă de viață”, a mărturisit Meghan Markle.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut pe 6 mai 2019, este nepotul Regelui Charles și al șaselea în linia de succesiune la Tronul Marii Britanii.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut pe 4 iunie 2021 în SUA și este a șaptea în linia de succesiune la Tronul Marii Britanii.

Fetița poartă două nume importante pentru monarhia britanică. Lilibet era numele de alint al Regretatei Regine Elisabeta a II-a, iar Diana a fost numită în memoria mamei Prințului Harry.

Răposata regină a fost foarte bucuroasă în vară căci la Jubileul său de platină a avut ocazia s-o cunoască pe micuță, Lilibet aflându-se pentru prima dată pe tărâm britanic.

Tot atunci, Lilibet și-a serbat și primul anișor din viață, la care a participat și Regina. Fotografii de la evenimentul istoric nu s-au făcut publice, dar Ducii de Sussex au binevoit să o arate pe fetiță într-o imagine superbă, în iarbă.

Lilibet este leită Prințul Harry, roșcată și năzdrăvană.

Tot în podcastul său, Meghan a mărturisit că vede lumea altfel de când are și o fiică. ”Am fost mamă de băiat până acum, dar am și o fată. Și mă interesează cum va vedea lumea și ce modele vor exista pentru ea.”, a detaliat Meghan Markle.

”Mi-ar plăcea să înțeleagă că noi, femeile, nu trebuie doar să urmăm niște tipare în care să ne încadrăm, ci să ne explorăm posibilitățile, care sunt infinite, să fim interesante, curioase, amabile, puternice, tot pachetul. Și să nu ne ascundem vocea.”, a mai spus Meghan Markle.

Foto: Instagram, Profimedia, GettyRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg