Cele mai populare rochii ale lui Kate Middleton nu sunt și cele mai scumpe. Ce ținute sunt în top

23 mai, 2023

Chiar dacă prințesa are un stil mai degrabă clasic, fiecare apariție a sa creează trenduri demne de urmat. Iar fashionistele din întreaga lume vor să se îmbrace ca ea.

Kate Middleton GettyImages 1403470217 jpg

Prințesa de Wales este, fără doar și poate, un icon internațional, termenul „Kate Middleton style” generând căutări de 1.604 de ori, până acum, în 2023. 

Combinațiile ei șic de piese de designer și de stradă au făcut ca prințesa să câștige admirația publicului britanic, de-a lungul anilor.

Publicația The Daily Express a încercat să afle care sunt cele mai populare ținute ale lui Kate, conform căutărilor de pe internet, și a făcut un top al celor mai admirate piese vestimentare purtate de Prințesa de Wales până acum.

Ei bine, rochia de mireasă a lui Kate Middleton, concepută de Sarah Burton, rămâne cea mai populară ținută a ei, cu peste 4.500 de căutări anul acesta. 

Kate Middleton, nuntă (1) jpg

Dar când Kate Middleton poartă rochii cu buline, fanii sunt pur și simplu exntuziasmați. Prințesa a purtat o rochie superbă de la Alessandra Rich, albă cu buline negre, la evenimentul Royal Ascot din 2022. N-a fost singura piesă de acest fel. 

De exemplu, în același an, ea a apărut la Wimbledon într-o rochie albastră de Alessandra Rich, cu buline albe. Ei bine, piesa de la Royal Ascot a generat peste 2.000 de căutări pe google în 2023, fiind una dintre cele mai apreciate ținute ale lui Kate. 

Un termen de căutare foarte popular, descoperit de editorii de la The Daily Express, este „rochia lui Kate Middleton de la Royal Ascot” și se referă la ținuta albastră diafană pe care Kate a purtat-o în 2019.

Deși pare a fi o rochie, acest ansamblu de la Elie Saab este, de fapt, un top și o fustă asortate, pe care Kate le-a accesorizat cu o geantă și o pereche de pantofi metalici.

Dovedindu-se încă o dată o ambasadoare a modei sustenabile, Kate Middleton a repurtat această ținută la începutul acestei luni, la o petrecere în grădină care a avut loc la Palatul Buckingham.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg