Cele mai simpatice sau caraghioase domnişoare de onoare de la nunţile regale. Iată cum s-au îmbrăcat!

17 mai, 2018
nuntile regale jpeg

Toţi ochii sunt aţintiţi asupra miresei şi a ginerelui în ziua nunţii, dau au existat şi câteva ocazii la ceremoniile regale în care domnişoarele de onoare au reuşit, în mod spectaculos, să capteze atenţia şi să strălucească în lumina reflectoarelor, ori să fie personaje amuzante. În timp ce aşteptăm cu nerăbdare nunta anului, a prinţului Harry cu Meghan Markle, întrebându-ne ce vestimentaţie au ales mirii pentru cei patru paji şi pentru cele şase domnişoare de onoare, dar şi cum va arăta rochia miresei, trebuie neapărat să vedem cele mai cool, ciudate, colorate sau caraghioase vestimentaţii purtate de domnişoarele de onoare de la palate.

Fie că vorbim de nunta lui Kate Middleton cu prinţul William, de nunta surorii sale, Pippa, sau de momentul când Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcată rochia de mireasă, nu putem trece cu vederea hainele purtate de cei mici, cu roluri foarte importante la nuntă, sau de cavalerii şi domnişoaele de onoare. Unele au fost de-a dreptul bizare. Simpaticii George şi Charlotte au arătat spectaculos în roluri de paj şi flower girl la nunta mătuşii Pippa Middleton, la fel şi sora lui Kate la nunta ducesei cu prinţul William. Iată cele mai tari domnişoare de onoare. Vouă cum vi se par?

Domnişoarele de onoare de la nunta prinţului Nikolaos cu prinţesa Tatiana a Greciei şi a Danemarcei. Poate cele mai extravagante pentru că au purtat rochii turcoaz cu paiete aplicate pe top.

image

Prinţesa Claire a Luxemburg condusă la altar de tatăl său. Înconjurată de domnişoare de onoare şi cavaleri îmbrăcaţi toţi în alb. Simpatici.

image

Prinţul Félix al Luxemburgului şi domnişoarele de onoare. Au optat pentru rochii lungi, blue, coronite din flori şi mini buchete ca de mireasă.

image

Prinţesa Stephanie a Luxemburgului în ziua nunţii cu prinţul Guillaume. Au optat pentru costumaţii bleu cu oranj pentru paji şi micile domnişoare, în timp ce ajutoarele miresei au purtat rochii culoarea piersicii.

image

Nunta lui Kate Middleton cu prinţul William. Sora Pippa a purtat o rochie albă, iar celelalte domnişoare de onoare au îmbrăcat rochii de prinţese, accesorizate cu coronite din flori pe cap.

image

La nunta prinţesei Victoria a Suediei, domnişoarele de onoare au purtat alb imaculat.

image

La nunta lui Autumn Kelly cu fiul prinţesei Anne a Marii Britanii, Peter Phillips, domnişoarele de onoare au strălucit în rochii verde pal, cu flori albe în mână şi pe cap.

image

Nepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, fiica prinţesei Margaret, Lady Sarah Chatto, a arătat spectaculos în ziua nunţii, dar staţi să le vedeţi pe domnişoarele de onoare. Au purtat toate rochii alb imaculat şi au fost accesorizate cu flori colorate, aceleaşi ca în buchetul miresei.

image

Regina Letizia a Spaniei a avut nişte domnişoare de onoare şi paji vintage. Îmbrăcaţi în haine de epocă, rochii pompoase, ivoar cu auriu, au dat un aer altfel nunţii.

image

Domnişoarele de onoare vintage ale Reginei Letizia a Spaniei.

image

Prinţesa Mary a Danemarcei a arătat spectaculos în ziua nunţii ei cu prinţul moştenitor Frederic. Însă domnişoarele de onoare au fost electrizate, îmbrăcate în roşu aprins şi fucsia.

image

Nunta Pippei Middleton i-a adus în prim plan şi pe prinţul George, în calitate de paj şi pe prinţesa Charlotte, flower girl. Iar costumaţiile micuţilor au fost simpatice. Băieţeii au purtat haine alb cu bej în timp ce fetiţele au purtat rochiţe alb imaculat cu fundiţe roz pal şi coronite din flori albe aşezate pe cap.

image

Kate Middleton a fost domnişoară de onoare la nunta Pippei, purtând un outfit chic, roz pal.

image

Foto: Getty Images, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg