Cele mai simpatice sau caraghioase domnișoare de onoare de la nunțile regale. Iată cum s-au îmbrăcat!

Toți ochii sunt ațintiți asupra miresei și a ginerelui în ziua nunții, dau au existat și câteva ocazii la ceremoniile regale în care domnișoarele de onoare au reușit, în mod spectaculos, să capteze atenția și să strălucească în lumina reflectoarelor, ori să fie personaje amuzante. În timp ce așteptăm cu nerăbdare nunta anului, a prințului Harry cu Meghan Markle, întrebându-ne ce vestimentație au ales mirii pentru cei patru paji și pentru cele șase domnișoare de onoare, dar și cum va arăta rochia miresei, trebuie neapărat să vedem cele mai cool, ciudate, colorate sau caraghioase vestimentații purtate de domnișoarele de onoare de la palate.

Fie că vorbim de nunta lui Kate Middleton cu prințul William, de nunta surorii sale, Pippa, sau de momentul când Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcată rochia de mireasă, nu putem trece cu vederea hainele purtate de cei mici, cu roluri foarte importante la nuntă, sau de cavalerii și domnișoaele de onoare. Unele au fost de-a dreptul bizare. Simpaticii George și Charlotte au arătat spectaculos în roluri de paj și flower girl la nunta mătușii Pippa Middleton, la fel și sora lui Kate la nunta ducesei cu prințul William. Iată cele mai tari domnișoare de onoare. Vouă cum vi se par?

Domnișoarele de onoare de la nunta prințului Nikolaos cu prințesa Tatiana a Greciei și a Danemarcei. Poate cele mai extravagante pentru că au purtat rochii turcoaz cu paiete aplicate pe top.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA