Cele șase reguli de frumusețe pe care Prințesa Kate nu le-ncalcă niciodată. Viitoarea regină e impecabilă

24 noiembrie, 2023

Superba soție a Prințului William este o femeie frumoasă, sportivă și îngrijită. Viitoarea regină a Regatului Unit are o rutină de frumusețe ireproșabilă.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg

Este fenomenală, căci nimeni, niciodată nu a prins-o pe picior greșit. Cu excepția câtorva momente când vântul i-a jucat feste și i-a ridicat rochia, Kate Middleton s-a afișat fără greșeală, impecabilă. Știe cum să râdă, cum să privească și cum să reacționeze. Are o vorbă bună pentru toată lumea și cuvinte de îmbărbătare, dacă este cazul. Adoră copiii și și-a pus prioritate maximă în proiectele care deservesc bunăstarea micuților. Inclusiv după ce a născut soția lui William s-a afișat fără greșeală. Sunt acestea întâmplări? Nici vorbă. Tenacitatea și seriozitatea o caracterizează, nu degeaba este o reprezentantă de seamă a zodiei Capricornului.

William și Kate, Wales, Getty jpg

Cum face parte din familia regală de peste 10 ani, Kate a învățat care e mersul lucrurilor, pentru ca totul să meargă strună. Și a învățat de la cei mai serioși, mai exact de la Regina Elisabeta, care a instruit-o.

Prințesa de Wales are o listă foarte clară de lucruri recomandate și lucruri interzise. În primul rând, scrie publicația Hello!, Catherine mizează pe natural. Machiajul său este unul cât mai natural, de fiecare dată.

Specialistul Saffron Hughes de la False Eyelashes confirmă: ”Începând cu codurile vestimentare și terminând cu regulile de etichetă, membrii regali nu omit niciodată instructajul care le-a fost predat. Prințesa de Wales este foarte iscusită și știe exact ce are de făcut, iar rezultatele se văd.”

William și Kate, Wales, Profimedia jpg

Se pare că are șase reguli bine stabilite, de la care nu se abate niciodată.

1. Un gloss discret. Nu face excese, totul este frumos conturat, buzele nu sunt niciodată date cu vreun ruj strident și cea mai mare extravaganță a sa ar fi machiajul smokey-eyes.

2. Nu folosește niciodată fond de ten vâscos, care să dea senzația de mască. Totul este lejer, cel mai probabil Prințesa folosește BB cream.

3. Nu folosește contur puternic. Indiferent că este vorba de pomeți sau buze, stridența nu are ce căuta. Mai degrabă, apelează la un iluminator.

4. Fără nuanțe tari la ochi. Nuanțele de nude, maro și gri sunt cele mai întâlnite în cazul Prințesei. În felul acesta, are un aer tineresc și proaspăt.

5. Nu folosește contur negru la ochi. În niciun caz pe conjunctivă. Cel mult, la petreceri, o linie fină pe pleoapa mobilă.

6. Părul trebuie să fie întotdeauna impecabil. Indiferent că este prins sau liber, Kate Middleton are întotdeauna părul curat și atent coafat, dar lejer, fără efect bățos sau nenatural.

Recomandarea regală de frumusețe este în mod cert... naturalețea.

Foto: Profimedia și Getty



Recente pe Ok! Magazine

Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg