Cenușăreasa și-a uitat pantoful la Castelul Christianborg? Prințul danez o caută deja

18 octombrie, 2023

După un weekend fabulos pentru Prințul Christian, care tocmai și-a serbat majoratul, Palatul din Copenhaga a postat un mesaj-surpriză.

Cine e proprietara acestei sandale aurii? Asta se întreabă și Prințul Christian. FOTO: Casa Regală
Cine e proprietara acestei sandale aurii? Asta se întreabă și Prințul Christian. FOTO: Casa Regală

Duminică, 15 octombrie, a fost o zi de sărbătoare în Danemarca. Alteța Sa Regală Prințul Christian și-a sărbătorit ziua de naștere în stil mare la Palatul Amalienborg din Copenhaga. După o apariție la balcon, înconjurat de familia sa, tânărul a fost onorat cu o cină de gală organizată de Regina Margrethe a II-a la Castelul Christianborg. Au fost așteptați aproape 360 de invitați, inclusiv membri ai familiilor regale europene, dar și 200 de tineri de 18 ani - câte doi din fiecare municipalitate a Danemarcei, Groenlandei și Insulelor Feroe, adică din toate teritoriile aflate sub steagul danez.

După marea serată, Palatul Regal a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu o sanda aurie, cu toc înalt și cu sclipici. „Cenuşăreasa şi-a uitat pantoful aseară?”, a fost întrebarea amuzantă, dar și intrigantă care a fost pusă în descrierea neașteptatului instantaneu. „Când oaspeții de la masa de gală a Majestății Sale Regina au plecat ieri acasă, acest pantof stiletto singuratic a fost lăsat la Castelul Christiansborg. Proprietara este binevenită să ne contacteze pentru a-l recupera", a adăugat staff-ul de PR în descrierea acestei postări.

Nu credem, sincer, că-i poate aparține vreunei prințese moștenitoare dintre cele prezente la balul regal, dintre Catharina-Amalia a Țărilor de Jos (19), sora sa, Alexia (18), Elisabeta a Belgiei (21), Ingrid Alexandra a Norvegiei (19) ori Estelle a Suediei (11). Și, cu siguranță, nu a fost nici al Mariei Chiara de Bourbon-Două Sicilii, despre care se spune că ar fi în grațiile tânărului Prinț Christian, declarat acum regent, dar care a fost marea absentă de la acest eveniment.

Credem că, mai curând, este o postare amuzantă și ludică a celor de la Palatul Regal, care invită la fascinație, dar declară totodată și deschise căutările unei prințese pentru Christian al Danemarcei. Și e și un semn al unei monarhii relaxate, care încearcă să țină pasul cu noua generație absorbită de muzică, dans și TikTok, pentru care Palatul a mai postat și un mixaj al banchetului pe melodia „Dance the Night” a artistei Dua Lipa - asta după ce tinerii de la bal s-au distrat pe muzică de fanfară, de jazz, dar și pe rap.

FOTO: Casa Regală daneză



Recente pe Ok! Magazine

Pippa Middleton nuntă Foto Getty Images (5) jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg