Cerceii low cost ai Prințesei. Cu ce sumă modică și de unde poți cumpăra modelul purtat de Kate Middleton

20 februarie, 2023
Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023, Profimedia (1) jpg

Look-ul de gală al Prințesei de Wales s-a viralizat deja. Este impresionant cum poate impacta această diafană viitoare regină a Marii Britanii.

Departe de a alege ținute și accesorii costisitoare, Kate Middleton este o prințesă modestă, care nu are nicio reținere în a purta aceeași rochie de mai multe ori la evenimente. Mai mult, are o naturalețe adorabilă în a combina bijuterii costisitoare cu accesorii care sunt aproape de unică folosință.

La brațul soțului său, Kate Middleton a reciclat rochia pe care a purtat-o în 2019 la același eveniment, Premiile BAFTA, iar acum, în 2023, a accesorizat la modelul vaporos al rochiei de designer, semnată Alexander McQueen, o banală pereche de cercei, bling bling, care costă doar 100 de lei. Aceștia pot fi găsiți la Zara, magazinul accesibil în întreaga lume. Singura problemă cu produsele accesibile promovate de Kate Middleton este că dispar de pe stoc imediat cum Prințesa de Wales se afișează cu ele.

La fel este și cazul mănușilor lungi, de gală, pe care Kate Middleton le-a etalat nonșalant. Creație Cornelia James, mănușile au costat 160 de lire (880 lei).

Potrivit criticilor de modă, acest tip de mănuși sunt accesoriul cel mai la modă în această perioadă.

Cercei ieftini a ales Prințesa și la plimbarea regală de Crăciun de anul trecut. Interesant este că au costat doar 130 de dolari și fuseseră un cadou de Crăciun de la însuși Prințul William!

Kate Middleton cu pălărie jpg

În toamna lui 2022, Revista People a atras atenția asupra accesoriilor purtate de Kate Middleton în timpul vizitei la centrul comunitar The Street din Scarborough. Aici, soția lui William a optat pentru o pereche de cercei de la Accessorize, care erau puși la vânzare cu numai 6 dolari, adică aproximativ 30lei. Evident că cerceii sunt sold out acum, după ce i-a purtat Prințesa de Wales! Ca de fiecare dată când Kate Middleton este văzută în ținute accesibile, acestea dispar de pe raftul magazinelor în timp record. Ceea ce este lăudabil e nu numai faptul că Kate alege să combine elemente vestimentare semnate de branduri cunoscute în combinație cu altele aflate la prețuri mici, dar ea n-are nicio problemă să recicleze outfit-urile sau accesoriile purtate.

Kate Middleton 2  foto   Getty jpg

În schimb, Kate Middleton etalează de fiecare dată celebra bijuterie de jumătate de milion de dolari, inelul cu safir ce a aparținut anterioarei Prințese de Wales, regretata Diana.

kate middleton inel logodna gettyimages 150039824 jpg jpeg

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg