Ceva mai slăbit și tras la față, dar binedispus. Prințul William, imaginea optimismului la Premiile BAFTA

19 februarie, 2024

Moștenitorul tronului a participat singur la fastuoasa gală, în timp ce Kate a rămas acasă, acolo unde își continuă recuperarea după operația abdominală.

Prințul William la Premiile Bafta GettyImages 2013606568 jpg

Acesta este primul eveniment major pe care Kate a fost nevoită să-l anuleze în urma intervenției chirurgicale, dar este de așteptat ca prințesa să-și reia atribuțiile regale după Paște.

Chiar și-așa, William n-a lăsat evenimentele de la casa regală să-i strice dispoziția, având în vedere că a fost invitatul special al galei Premiilor Bafta, care a avut loc duminică seară, la Londra.

După ce a apărut singur pe covorul roșu și a făcut cu mâna mulțimii adunate de-a lungul acestuia, William a glumit și-a discutat cu unii dintre invitați, precum fostul căpitan al Angliei David Beckham, și le-a zâmbit larg tuturor celor care l-au primit cu căldură.

Declarând că este un „mare fan al lui Christopher Nolan”, prințul a spus că ar fi mulțumit dacă Oppenheimer ar câștiga un premiu, ceea ce s-a și întâmplat, pelicula trecându-și în palmares nu mai puțin de șapte trofee Bafta.

Moștenitorul a spus, de asemenea, că Prințesa de Wales a fost dezamăgită că a ratat acest eveniment, dar sănătatea acesteia are, într-adevăr, prioritate.

După gala de decernare a premiilor, William a apelat și la rețelele de socializare, scriind următoarele pe contul oficial Prinții de Wales: „Ce noapte! Onorat să fiu prezent la cea mai mare sărbătoare din Marea Britanie a excelenței globale în film.”

Prințul William la Premiile BAFTA (7) jpg

Per total, din imaginile apărute cu prințul după gala de aseară, putem trage două concluzii. Luna care a trecut, cu toate problemele de sănătate care s-au abătut asupra lui Kate Middleton și-a Regelui Charles, și-au lăsat amprenta asupra fizicului moștenitorului în vârstă de 41 de ani. William pare c-a pierdut ceva kilograme în acest timp și că este puțin tras a față.

A doua concluzie vorbește despre optimismul prințului, lucru afișat la gala unde William a râs, a glumit și-a socializat cu toți cei care i-au căutat compania, un semn bun care vorbește despre starea lui de spirit generală.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg