Charlene, tot mai trist─â l├óng─â Albert de Monaco, la un eveniment oficial. Motivul pentru care Prin╚Ťesa poart─â doar ╚Ťinute ├«nchise la culoare

10 mai, 2022
charle31 jpg

Prin╚Ťesa a bifat o nou─â apari╚Ťie al─âturi de so╚Ťul s─âu, Albert de Monaco, a doua de la revenirea acas─â, la Turneul de rugby Saint Devote al principatului.

Charlene a avut ╚Öi de aceast─â dat─â o apari╚Ťe sobr─â, care s-a reflectat ╚Öi ├«n vestimenta╚Ťia aleas─â. Trist─â ╚Öi la fel de ├«ng├óndurat─â, Prin╚Ťesa a ├«ncercat s─â schi╚Ťeze un z├ómbet la ├«nt├ólnirea cu publicul, apoi ╚Öi-a reluat figura ap─âsat─â de griji. 

charle43 jpg

 Charlene de Monaco a dat ╚Öi de aceast─â dat─â uit─ârii ╚Ťinutele ├«n culori vibrante ╚Öi a purtat o rochie midi bleumarin, ├«n stilul anilor '50, cu guler nasturi ╚Öi curea asortat─â. Ea a optat pentru un machiaj simplu ╚Öi cercei delica╚Ťi ╚Öi a ├«ncercat s─â ├«╚Öi ascund─â chipul sub o pereche de ochelari de soare. Pe tot parcursul  evenimentului a schimbat impresii cu cei doi copii ai s─âi ╚Öi a ├«mbr─â╚Ťi╚Öat-o pe Gabriella, dar nu a interac╚Ťionat prea mult cu Albert de Monaco.

charle94 jpg

Specialista ├«n culori, Lee Chambers are convingerea c─â Charlene a renun╚Ťat la nunan╚Ťele calde ╚Öi opteaz─â pentru cele reci pentru c─â astea ├«i confer─â o doz─â de putere ╚Öi o fac st─âp├ón─â pe situa╚Ťie, ea find de fapt ├«n c─âutarea echilibrului din vremurile bune.ÔÇ×Prin aceste nuan╚Ťe, comunic─âm, de asemenea, lumii din jurul nostru c─â lu─âm lucrurile mai ├«ncet ╚Öi avem nevoie de pu╚Ťin spa╚Ťiu pentru a respira. Poate fi un semn ╚Öi c─â are nevoie de stabilitate ╚Öi siguran╚Ťa, dar c─â ├«n prezent traverseaz─â o perioad─â dificil─â din via╚Ť─âÔÇŁ.

Charlene ╚Öi so╚Ťul ei, Albert de Monaco, au fost rar v─âzu╚Ťi ├«mpreun─â de c├ónd Prin╚Ťesa a petrecut aproximativ 10 luni ├«n Africa de Sud anul trecut, dup─â ce a contractat o infec╚Ťie grav─â a sinusurilor ├«n timpul unei c─âl─âtorii. Boala a f─âcut-o s─â se interneze ├«n spital ╚Öi astfel a ratat ├«ntoarcerea la Monaco . Dup─â ce s-a ├«ntors ├«n principat ├«n noiembrie anul trecut, Charlene a plecat aproape imediat ├«n Elve╚Ťia, pentru a primi tratament pentru ÔÇ×epuizareÔÇŁ.