Charlene a f─âcut Pa┼čtele cu Albert de Monaco. Fotografia care spune totul despre rela┼úia celor doi. Ce schimbat─â e Prin┼úesa!

18 aprilie, 2022
12 albert3 jpg jpeg

Prin┼úul Albert ┼či Charlene de Monaco apar ├«mpreun─â ├«ntr-o fotografie emo┼úionant─â de familie, dup─â o perioad─â lung─â ├«n care au stat mai mult desp─âr┼úi┼úi.  

Cei doi, ├«mpreun─â cu gemenii lor de ┼čapte ani, Prin┼úesa Gabriella ┼či Prin┼úul Jacques, au fost fotografia┼úi ├«n timp ce s─ârb─âtoreau Pa┼čtele ├«mpreun─â, iar asta la doar trei zile dup─â ce Albert a fost testat pozitiv pentru Covid. Pozele au fost distribuite de Palat, precum ┼či de Charlene pe pagina sa de Instagram, cu mesajul ÔÇ×Pa┼čte Fericit!ÔÇŁ. Imaginile o ├«nf─â┼úi┼čeaz─â pe Prin┼úes─â cu un look total nou.

13 charlene93 jpg jpeg

Palatul a confirmat joi c─â Prin┼úul Albert are Covid pentru a doua oar─â, fiind primul ┼čef de stat care a fost testat pozitiv ├«n martie 2020.

stanga
dreapta
1 cg jpg jpeg
1 charlene si albert jpg jpeg
6 albert7 jpg jpeg
9 albert8 jpg jpeg
12 albert3 jpg jpeg
10 albert10 jpg jpeg
11 albert2 jpg jpeg
13 charlene93 jpg jpeg
14 charlene95 jpg jpeg

Nu se ┼čtie dac─â Prin┼úesa Charlene sau gemenii lor, Prin┼úesa Gabriella ┼či Prin┼úul Jacques, au contractat virusul. 

Charlene ┼či Albert nu au mai ap─ârut ├«mpreun─â ├«ntr-o fotografie din noiembrie 2021.

Prin┼úesa Charlene a petrecut o perioad─â lung─â de timp departe de lumina reflectoarelor, ├«n timp ce ├«┼či revine din ceea ce Palatul a numit o ÔÇ×stare de oboseal─â general─â profund─âÔÇŁ.

Recent, Albert a participat la slujba de comemorare a Prin┼úului Philip de  la Westminster Abbey Alber, dar so┼úia sa nu i s-a al─âturat.  ÔÇ×Urm─âtoarele c├óteva s─âpt─âm├óni ar trebui s─â ├«i permit─â prin┼úesei Charlene s─â-┼či ├«nt─âreasc─â ┼či mai mult s─ân─âtatea, ├«nainte de a-┼či relua treptat ├«ndatoririle ┼či angajamentele oficialeÔÇŁ, s- precizat ├«n declara┼úia emis─â de staff-ul de la Palat.

Vizita prelungit─â a Prin┼úesei ├«n ┼úara natal─â a st├órnit numeroase specula┼úii . S-a vorbit de un posibil divor┼ú, dar Prin┼úul Albert a negat c─â ar exista probleme. ÔÇ×Nu a plecat pentru c─â era sup─ârat─â pe mine sau pe oricine altcinevaÔÇŁ, a precizat el. Albert a ┼úinut s─â precizeze c─â vizita trebuia ÔÇ×s─â fie doar de o s─âpt─âm├ón─â, maxim 10 zileÔÇŁ, dar c─âl─âtoria s-a prelungit din cauza unei probleme medicale.Recente pe Ok! Magazine

kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg