Charlene a făcut senzație într-o rochie de poveste la New York. Unde l-a însoțit pe Albert de Monaco

4 noiembrie, 2022
charlene  albert de monaco jpg

Charlene a întors toate capetele la New York după ce a ales să poarte o superbă rochie florală până la podea. Prințesa a participat la premiile Princess Grace din 2022.

Prințesa Charlene , în vârstă de 44 de ani, și-a făcut apariția la evenimentul de gală de joi seară alături de soțul ei, Prințul Albert de Monaco. Cuplul regal a participat la New York la premiile Princess Grace din 2022.

Prințesa a îmbrăcat o rochie Terrence Bray, fără mâneci, care ieșea în evidență printr-un frumos design floral.

Blonda a accesorizat ținuta cu un colier Baumer Vendome cu diamante, care prezenta o bijuterie circulară masivă în partea de jos.

„Evenimentul celebrează câștigătorii din acest an în teatru, dans și film. Ca artistă, Prințesa Grace și-a susținut colegii artiști din SUA și Europa.

Fundația Princess Grace of Monaco își continuă moștenirea prin sărbătorirea a 18 câștigători în acest an, împreună cu 6 premianți de onoare. Prințesa poartă o rochie Terrence Bray”, se specific în comunicatul emis.

Fanii regali au fost absolut fermecați de aspectul Prințesei Charlene în SUA și au apelat la rețelele de socializare pentru a-i lăuda stilul.

„Prințesa Charlene arată uluitor la premiile Princess Grace la New York. Poartă un colier de Bäumer Vendome”, a scris un admirator.

„Oicare fotografie în care Charlene zâmbește este un succes pentru mine! Mă bucur să văd că arată mult mai bine”, a scris un altul.

Lorenz Baümer a proiectat câteva dintre piesele lui Charlene cu greutate, inclusiv tiara cu diamante și cerceii Tranche de Pomme.Recente pe Ok! Magazine

camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg