Charlene de Monaco, definiția glamourului tipic monegasc, la dineul în onoarea pilotului Charles Leclerc

27 mai, 2024

Prințul Albert al II-lea și Prințesa Charlene de Monaco au furat lumina reflectoarelor la o cină festivă strălucitoare, organizată în onoarea pilotului câștigător al Grand Prix-ului de F1 de la Monte Carlo.

Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg

Cu această ocazie, Prințesa Charlene a uimit într-o rochie roșie superbă, cu umeri decupați și un decolteu împodobit cu strasuri argintii. Este una dintre cele mai elegante și, în același timp, cool apariții ale prințesei în vârstă de 46 de ani, care, de obicei, nu alege astfel de nuanțe tari pentru aparițiile ei publice. Iar în roșu chiar îi stă bine!

La gala organizată duminica trecută la Monte Carlo, soția lui Albert a fost, fără doar și poate, senzația serii, look-ul ei total, cu o tunsoare bob foarte șic, dându-i un aer mult mai tânăr și fresh decât aparițiile ei din urmă cu câteva luni.

La rândul său, Prințul Albert a purtat un costum elegant cu papion roșu, în ton cu rochia soției sale. Cuplului regal i s-au alăturat pilotul monegasc de F1 Charles Leclerc și iubita sa, Alexandra Saint Mleux.

Leclerc a fost invitatul principal al dineului, după ce, mai devreme, a câștigat cursa de Formula 1 organizată în orașul său natal.

A fost a șasea încercare a pilotului în vârstă de 26 de ani de a câștiga această cursă, fiind, începând cu duminica trecută, primul localnic din Monaco care a câștigat Grand Prix-ul din Principat, de la începutul campionatului mondial de F1, în 1950.

Prințul Albert și Prințesa Charlene au fost prezenți împreună cu copiii lor, Jacques și Gabriella, în tribunele cursei de pe 26 mai, sărbătorind, apoi, alături de Charles Leclerc victoria lui foarte importantă.

Suveranii Principatului au fost cei care i-au oferit medalia și trofeul, iar Prințul Albert a luat chiar și o înghițitură dintr-o sticlă de șampanie, la premierea pilotului învingător.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg
FotoJet Wales jpg
Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg